Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

R

red.devil

Гостин
Па и не е баш на шала...

Уште не можам да разберам како успеа толку години да се провлече во клубов.

Секогаш кога прима топка, ги поткрева лактовите мислиш кој знае какво движење ќе направи, па се врти, па прави шест допири - де лева де десна, мене ми доаѓа нагон на повраќање.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште не можам да разберам како успеа толку години да се провлече во клубов.

Секогаш кога прима топка, ги поткрева лактовите мислиш кој знае какво движење ќе направи, па се врти, па прави шест допири - де лева де десна, мене ми доаѓа нагон на повраќање.
Англичанец е, иначе... Туку ај колку години останал, да не успееш да научиш ништо од Видиќ и Фердинанд е мистерија.

Викам, нека им го дадат на ВБА и кои и да беа заинтересирани за без пари ако треба ама Евертон нека го преплатат.

R

red.devil

Гостин
Англичанец е, иначе... Туку ај колку години останал, да не успееш да научиш ништо од Видиќ и Фердинанд е мистерија.

Викам, нека им го дадат на ВБА и кои и да беа заинтересирани за без пари ако треба ама Евертон нека го преплатат.
Остај не се трпат веќе, ми налета една статија сабајлево насловена како пет играчи кои што би му ја донеле ПЛ титулата на Јунајтед. Ни едно ни друго на листата покрај Кејн, Али и Родригез стоеа уште Вилшер и Баркли - вечитите таленти. :toe:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Остај не се трпат веќе, ми налета една статија сабајлево насловена како пет играчи кои што би му ја донеле ПЛ титулата на Јунајтед. Ни едно ни друго на листата покрај Кејн, Али и Родригез стоеа уште Вилшер и Баркли - вечитите таленти. :toe:
Овие двајца освен тоа што можат John Hopkins Medical School како спонзор да ни ги донесат, не гледам што друго би можеле. Едниот и во Борнмаут не може место да фати, другиот една ќе изигра, три го нема.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Има некој уплаќано за official membership?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мики пак ја ставил мајка му на Инстаграм :icon_lol:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ова нешто му доаѓа како 5 год од матура :D
Невил тешка будала, гомнојадец невиден, го уби Рио у поим. :pos: И кој беше тој што се избаци од нигде и рече па претежно спиевме?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ако ве мрзи да кликате - Мурињо сака летово најмалку четворица, значи Линделоф, Перишиќ, Мората по се изгледа и уште еден играч, најверојатно се мисли на ДМ а Киген вели дека според него Фабињо не е примарна цел за таа позиција. Мислам дека Мурињо чека да види до кај се со караницата Диер и Покетино :icon_mrgr:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.838
Поени од реакции
21.639
Шпекулации дека Роналдо сакал да си иде од Реал и одлуката му била крајна. Нешто во врска со даноците и слично, се шпекулира дека следна дестинација би му била Јунајтед или евентуално ПСЖ
https://twitter.com/RyanBaldiFW/status/875623423111712768/photo/1?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=http://www.sportbible.com/football/news-breaking-cristiano-ronaldo-wants-to-leave-real-madrid-20170616

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.756
Поени од реакции
9.533
Ако стварно постои шанса би бил за враќање на ЦР. Би бил измислен за да игра најистурен во секаков аспект иако има 32 ама според мене би можел да тера како Ибра ако нема проблем со повреди.
7ката е и онака спремна

Сепак сметам дека нема некоја вистина во овие натписи.

Фабињо е на холд, се чека разврска од Бакајоко во Челзи и состојбата со Матиќ како и состојбата со Диер во Тотенхем.

За Перишич Интер не попуштал со цената, а и ние сме поставилe лимит до каде би оделе така да и тука има застој.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom