Абе само Катермол ни требит или некој сличен ко него место Керик и Ок сме. Керик не е лош играч, само на оваа позиција не му одговара, за тука треба подвижност и агресивност, а Керик не знае еден старт да направи, ама е многу добар пасер и мислам кога би играл понапред малку би бил многу подобар.еве уште една шпекулација
http://www.metro.co.uk/sport/857304-park-ji-sung-could-be-victim-of-manchester-united-transfer-spree
--- надополнето ---
причината за поразот од Лузерпул се повредените играчи нејкам да звучам како навивачите на Арсенал али тоа е причината.
--- надополнето ---
Сепак мислам дека ке успееме да ја освоиме лигата имаме големи шанси а и не толку тешки натпревари освен мечот со Русинките, ја очекувам на лето таа реконсрукција на тимот за која сите весници во Англија пишуваат за неа.
Абе затвор треба за тва ѓубре, па и Џерард го гледа на Нани му мава со раката демек стани ништо не ти е. Ејјјјјјј колку ги мразам крвта ми врие...Jammie Carragher waited up in front of United dressing room for making an apologise for his idiotic studs-up challenge against Nani ...