Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

денеска не ни е денот. или кога ќе размислам, можеби не ни е неделата...

Некој да најде видео од стартот над Нани...ја барам ама неможам да најдам!

Брука и срамота...неам коментар.

GLORY!!!

еве уште една шпекулација

http://www.metro.co.uk/sport/857304-park-ji-sung-could-be-victim-of-manchester-united-transfer-spree

--- надополнето ---

причината за поразот од Лузерпул се повредените играчи нејкам да звучам како навивачите на Арсенал али тоа е причината.

--- надополнето ---

Сепак мислам дека ке успееме да ја освоиме лигата имаме големи шанси а и не толку тешки натпревари освен мечот со Русинките, ја очекувам на лето таа реконсрукција на тимот за која сите весници во Англија пишуваат за неа.

11D078430EED4316BE1F125BB8907057.ashx

Стварно ми е жал за Нани, не сакам на никој фудбалер да му се случи такво нешто. :smir:

253377208.jpg

While fans will naturally be worried about Nani - one of United's best players of the season so far - there was some encouraging news in that his fellow winger Antonio Valencia was part of the Reds' travelling party for the Liverpool game.

Jammie Carragher waited up in front of United dressing room for making an apologise for his idiotic studs-up challenge against Nani ...

еве уште една шпекулација

http://www.metro.co.uk/sport/857304-park-ji-sung-could-be-victim-of-manchester-united-transfer-spree

--- надополнето ---

причината за поразот од Лузерпул се повредените играчи нејкам да звучам како навивачите на Арсенал али тоа е причината.

--- надополнето ---

Сепак мислам дека ке успееме да ја освоиме лигата имаме големи шанси а и не толку тешки натпревари освен мечот со Русинките, ја очекувам на лето таа реконсрукција на тимот за која сите весници во Англија пишуваат за неа.

Абе само Катермол ни требит или некој сличен ко него место Керик и Ок сме. Керик не е лош играч, само на оваа позиција не му одговара, за тука треба подвижност и агресивност, а Керик не знае еден старт да направи, ама е многу добар пасер и мислам кога би играл понапред малку би бил многу подобар.

Поради оправдани причини не го гледав натпреварот. Заслужено загубивме или? И што се случи со Нани ?

Jammie Carragher waited up in front of United dressing room for making an apologise for his idiotic studs-up challenge against Nani ...

Абе затвор треба за тва ѓубре, па и Џерард го гледа на Нани му мава со раката демек стани ништо не ти е. Ејјјјјјј колку ги мразам крвта ми врие...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom