Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Мене ми изгледа дека Руни ќе биде шпиц, Мата 10ка, а Марсиал и Лингард крила.
Истото го замислував уште пред да излезе составот. Се надевам дека ќе биде така.

Криво ми е Мики што не е на клупа. Сакав да го погледаме 20тина минути барем али јбг, ваљда не е спремен сеуште.

Член од
16 ноември 2014
Мислења
241
Поени од реакции
251
Последна шанса за жабарот да се опаметит, иначе маф е работава.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Се мислев дали да гледам или да идем на баскет од 22,00, али ко го видов составот решив, фала ти курињо срце си.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.017
Поени од реакции
67.935
  1. Wayne Rooney will start up front with Anthony Martial, Juan Mata and Jesse Lingard behind him. [M.E.N] #MUFC

Kevin PalmerVerified account ‏@RealKevinPalmer 1h1 hour ago
  2. Looks like Wayne Rooney is starting up front for Man Utd tonight in what is a pretty strong team. He should be fresh at least! #MUFC
    Rob DawsonVerified account ‏@RobDawsonMEN 1h1 hour ago
  3. Suggestion is that Rooney will start as the striker vs Fenerbahce. Got good memories of playing them here. Could do with another hat-trick.

A

apidrone

Гостин
Ако ништо друго барем очекувам пристапот да биде друг него против Зорја. Не верувам дека Фенербахче ќе дремат на своја половина, сигурно ќе пробаат да напраат нешо.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Ако ништо друго барем очекувам пристапот да биде друг него против Зорја. Не верувам дека Фенербахче ќе дремат на своја половина, сигурно ќе пробаат да напраат нешо.
Биди сигурен дека нема да дремат и дури сум сигурен дека ќе ни бапнат едно голче. Мое мислење дека мурињо нема да се замара со ЛЕ и кикс вечерва ќе го потврди тоа.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мики му е новиот Касиљас и Мата на Мурињо, мора он да најде некоја жртва.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.975
Поени од реакции
23.159
Многу сме бавни,далеку сме од тимот што доминираше..

A

apidrone

Гостин
Мора на прес да се каже тоа што сакаат навивачите да го слушнат ;)
Еве јас сакам да слушнам дека на Руни ќе му биде одземена капитенската лента и ќе се зацементира на клупа, зошто тоа не го изјавува?

Kajgana Shop

На врв Bottom