Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

R

red.devil

Гостин
На лето ако се зема нешто од Атлети, мора да е Саул. Страва од играч, пасира во 4-3-3 и може 1347796444 позиции да игра.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Работава, не признавам дека е грешка што го продадов а го форсирав Оскар па што сака нека е :icon_lol:. Штета што ваков играч 3 сезони форсира(в)ме на десно крило.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Во што се појаки, во пукање со пушки?

Зависи и со што состав ќе излезиме, ама како што вика Мурињо ако извади јак состав, без 4-5 парчина не треба да си заминат овие. Овие срамота е и ако со Депај, Лингард, Фелаини и остали не ги победиме.
Види вака дружиште , фудбалот е игра 11 на 11 здрави мажи .
Ниеден тим , кој игра во такво натпреварување , не е до толку фудбалски неписмен за да може ние со овие 3 дрва кои ги наброја во постот ги победиме 4-5 разлика .Едиствено ако им се фатат нозете од стравопочит , во што малку верувам .
Овие тројца што ги наброја: Фела ти е за сенка да држи , Лингард за промаја да ствара а Депај е .... да ме убиеш не знам за што го бива него !

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Види вака дружиште , фудбалот е игра 11 на 11 здрави мажи .
Ниеден тим , кој игра во такво натпреварување , не е до толку фудбалски неписмен за да може ние со овие 3 дрва кои ги наброја во постот ги победиме 4-5 разлика .Едиствено ако им се фатат нозете од стравопочит , во што малку верувам .
Овие тројца што ги наброја: Фела ти е за сенка да држи , Лингард за промаја да ствара а Депај е .... да ме убиеш не знам за што го бива него !
Лестер фудбалски неписмени се што им дадовме 4 гола? И прочитај подобро, реков 4-5 гола ако Мурињо извади јак состав како што рече, ако почнеме со истиот состав како со Лестер, убеден сум дека можеме да им дадеме толку.

Уживај друже, знам за што се набројаните, и сам ги гледам. И со нив срамота е да не ги победиме, макар и 1-0.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.977
Поени од реакции
23.164
Ако немат победа вечер главите треба да си ја сечат,и тоа со било кој состав.

A

apidrone

Гостин
Рашфорд не е викнат за У21, дали тоа значи дека се враќа кај сениорите? Ќе видиме Саутгејт што ќе прави.[DOUBLEPOST=1475171473][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Силен состав, Мата пак на 10ка. Можеби требаше Јанг наместо Лингард, барем знае центаршут да испрати Ешли. Дармиан изгледа ќе фаќа патот накај Италија во јануари.

Кој ќе го гледа пак Рохо. :facepalm:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
И јас не гледам што би направил Фелаини против овие. Ај ќе си чекам измена. :coffee:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Лингард е новиот велбек, без разлика дали игра против тим од 15та лига од Авганистан или Барселона се исто, џабе е крилен играч не може никого да помине, не може дриблинг да направи, финти научна фантастика, IQ -200 !!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку врска си нема Лингард!

Kajgana Shop

На врв Bottom