Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Сега имам прилика да пишам и да честам

Јунајтед е голем... каква честитка беше ова за роденденот алал да им е. ГИ САКАМ!!!!
Место свеќа, доби петарда (за на тортата) :pos:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Kleverli be???? :/

Upm... koga mi kazaa deka sme tepale rekov, neka bilo 1-0 samo da nema nikoj povreden.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ај еве честитки и од мене за победата, играва ни е брилијантна во првиве 4 кола, само така да продолжиме..
Инаку ме интересира зашто Флеч го немаше ни во резервите денес, а за Шкотска изигра 2 натпревара по 90 минути.. хмм.. :cautious:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
...Незнам дали некој го забележи себичнио карактер на Нани у последните 15мин. коо сакаше и он да постигне гол, па шутираше за „живот или смрт“, ама ќе му го набијат Јанг и Валенсија комплексо низ гаазо силиконски. Незнам и дали некој примети как Чичарито несебично заврте накај Андерсон, имајќи простор за шут и за хеттрик, играчиште, роден за гол!

И как шо е кренала работта, Руни изгледа топките од сите утакмици ќе ги собере! :)
1болд. И на прошлата со Арсенал го утупи максимално, почна да ме нервира по малку. Денеска пак беше поарен, имаше добра игра.

2болд. За Чича немам зборови, игра со срце за тимот кој што ќе го направи уште поголема ѕвезда ... а за тоа дека има осет .... па сега, Челзи си знаат најубаво :LOL:

3болд. Камо среќа - осеќав дека прасенцето и денеска ќе ја збере топката за у колекција. Дефинитивно му иде годинава, "љуби га чика у фризуру" :D

Колку добро играат бе ѕверови едни, да земе човек сите да ги избацува. Одамна не сум гледал ваков старт, па и утакмици, кај што знам дека ќе победиме сигурно - само незнам со колку разлика. Хех, ај толку од мене.

П.С. Апо, среќен роденден (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дозволено му е на Нани да прави егзибиции кога имаме сигурно водство, има кажано дека Ферги му дал целосна дозвола кога имаме сигурен резултат да прави трикови, зборувал со него. :)
Него кажете што ќе правиме кога ќе дојде ред да играме со Отелул на Букурешт Арена, Евра играл викендов таму со Франција и му рекол на Ферги дека теренот е катастрофа, само да не ни се повреди таму некој, подобро резервите нека ги пратат :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Леле многу ми е криво што се повреди така и нема казна за овај моронт Дејвис.Тај треба на Голи Оток да се прати
--- надополнето: Sep 11, 2011 8:38 AM ---
Pass completion rates -
Goalkeeper and defenders: De Gea (77.1%), Jones (77.7%), Ferdinand (96.4%), Evans (96.2%), Evra (89.1%).

Midfielders: Nani (75.4%), Carrick (90.2%), Anderson (81.5%), Young (64.3%).

Forwards: Rooney (73.6%), Hernández (81.1%).

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.123
Поени од реакции
1.717
Можно е и Еванс и Евра да се имаат повредено вчера, ништо не е официјално и не се знае каква е ситуацијата со двајцата."Tom [Cleverley] may have a broken bone in his foot. It's a bad one and it was a bad tackle. Jonny [Evans] got a knee in the hip in the second half which was pretty painful, while Patrice [Evra] got a kick on the kneecap. We'll have a look at them on Sunday."

Без Клеверли,Велбек,Видич,Рафаел,Евра и Еванс можно е да бидеме против Челзи.Што значи:

Де Геа
Смолинг - Џонс - Рио - Фабио

Нани - Андо - Керик/Флеч - Јанг

Руни - Чичарито

Клупа: Линдегард,Гигс,Керик/Флеч,Парк,Валенсија,Бербатов.Премногу сме тенки во одбраната, ако се сериозни повредите на Еванс и Евра.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На колекцијава имате HD слики од натпревари и тренинзи на тимот, ама стварно HD, за на wallpaper :) Фалат само тие од Болтон ама и тие ќе бидат ставени.

http://hqworld.net/tag/manchester-united/#axzz1XdDduGnB
--- надополнето: Sep 11, 2011 12:08 PM ---
Можно е и Еванс и Евра да се имаат повредено вчера, ништо не е официјално и не се знае каква е ситуацијата со двајцата."Tom [Cleverley] may have a broken bone in his foot. It's a bad one and it was a bad tackle. Jonny [Evans] got a knee in the hip in the second half which was pretty painful, while Patrice [Evra] got a kick on the kneecap. We'll have a look at them on Sunday."

Без Клеверли,Велбек,Видич,Рафаел,Евра и Еванс можно е да бидеме против Челзи.Што значи:

Де Геа
Смолинг - Џонс - Рио - Фабио

Нани - Андо - Керик/Флеч - Јанг

Руни - Чичарито

Клупа: Линдегард,Гигс,Керик/Флеч,Парк,Валенсија,Бербатов.Премногу сме тенки во одбраната, ако се сериозни повредите на Еванс и Евра.
Што е најдобро и со овие повредени пак не гледам потреба да се стисне the panic button :pos:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.123
Поени од реакции
1.717
^ Тоа е squad depth :) Се кладам дека во кој било тим да им се повредени 6 играчи од кои 4 дефанзивци веќе читав самоубиствени постови на форумов.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Наистина имаме тенок состав ајде нека ги одмара Руни,Јанг,Евра против Бенфика. навистна Клевери ќе остустува 3 месеци :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom