Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Значи 3-4 натпревари ќе пропушти Клевери Фечер е тука да го замени

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.900
Поени од реакции
11.646
Дајте петиција да пишеме за џонс да игра во средина против челзи...не барам ништо за возврат, само сакам да уживам додека ги корне копачите :icon_mrgr: да види харгривс зошто не е потребен веќе во екипава.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дајте петиција да пишеме за џонс да игра во средина против челзи...не барам ништо за возврат, само сакам да уживам додека ги корне копачите :icon_mrgr: да види харгривс зошто не е потребен веќе во екипава.
За копачи како Челзи само Џонс, има да му расцепи глава на некого ако е немирен :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
^ Тоа е squad depth :) Се кладам дека во кој било тим да им се повредени 6 играчи од кои 4 дефанзивци веќе читав самоубиствени постови на форумов.
И после ќе се расправаме оти и ние сме биле без толко и толко првотимци против Арсенал, а на нас цел клуб ни е прв тим. Па ако се сите здрави некој нема ни на клупата да седе, а наредната ќе игра у прв состав. Збооро првотимец е најглуп збор шо го слушам коо е у питање Јунајтед. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако продолжи Џонс да се развива со ова темпо, за многу брзо време ќе испадне дека е грабеж на трансфер периодот :) Човече, 1992 роден а изгледа ко 30 години да има. Од раѓање има се што му е потребно и дојде на правото место да се развива (тој не одбра :) )

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.900
Поени од реакции
11.646
Има во заби да ги стави челзи, во заби! По она што го прикажа против манчестер лани и сезонава како почна, можам комотно да пишам дека и тери се плаши од него - а тери важи за улава глава, арно ама малиов ќе го пикне во шише, мајке ми.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Reporter : Who do you think is the greatest French player of all time, Zinedine Zidane or Michel Platini?

Eric Cantona : "Neither, because it is me."

Само не знам дали е вистина :pos:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Reporter : Who do you think is the greatest French player of all time, Zinedine Zidane or Michel Platini?

Eric Cantona : "Neither, because it is me."

Само не знам дали е вистина :pos:
Познавајќи го егото и арогантноста на Кинг Ерик би рекол дека ова е 100% точно.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Paul Ince on Cantona's court appearance which he attended for literally kicking racism out of football:
'So we got up in the morning and I've got me suit on - the nuts, know what I mean? I knock on Eric's door and he's standing in jacket, white shirt, long collars like that [he gestures to describe long, pointed collars], unbuttoned so you can see his chest. ‘Eric, you can't go to court like that’, I told him and he says, ‘I am Cantona, I can go as I want’.”

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Овој нашиов у Молде што игра се истури со голови сезонава, еве и вечерва 2 даде до сеа! :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
Овој нашиов у Молде што игра се истури со голови сезонава, еве и вечерва 2 даде до сеа! :icon_lol:
Mислам дека има бај-бек опција за Еикрем.. Ептен талентирано дете е, ама не ми се верува да го вратиме.. Сепак, можеби и е во плановите на Ферги за некоја година, не за џабе го даде кај наш човек....чичко Оле :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене ми е преголема мистерија неговата продажба, поготово ако нема бај бек опција...лани стигна дури да отпатува со тимот на гостување во ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom