Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еј , ќе ве замолам нешо ако најдите gif.слика со Евра дриблингот и кај шо падна :pos: Да ми ја дајте сум се скинал од смеење хауаехае

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Oдлична игра а баш и не очекував поинаква со овие играчи кои играа.
Голем малер морам да кажам повредата на Клеверли не ми беше јасно само зошто судијата по таков старт го остави во игра Кевин срамота за судиите во Англија веќе нормално стана во Премиер лигата судиине да прават големи грешки инаку еве и од Фергусон:

"Tom may have a broken bone in his foot," Sir Alex revealed on MUTVafterwards. "It's a bad one and it was a bad tackle."

A

apidrone

Гостин
Претходната вечер сањав дека ќе тепаме 0-4. Првиот гол ќе го дал Руни, последниот Чичарито, другите не знам :) Значи ова нема врска со тоа како сакам или како мислам дека ќе биде.
Не била завршена утакмицата изглеа :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не била завршена утакмицата изглеа :D
Си станал за во ВЦ, се простува :pos:
--- надополнето: Sep 10, 2011 9:40 PM ---
Частам гифови :)

Продорот на Џонс

„Асистенцијата“ на Де Геа

Замарањето..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А инаку приметувате како сите по секоја цена му шутираат од далечина на Де Геа? Добро мајку му стара, не дека ми смета ама не значи дека ако згрешил еднаш или два пати цело време ќе прима такви голови. Веќе смешно станува, си ги прибира топкине како циганче петденарки.
Единствено само што не ми се допаѓа во моментов е што Андерсон изведува корнери од десната страна, за слободни удари супер е, ама корнери исто ко Нани, во раце им ги дава на голманите или на противничките стопери.

Бајдвеј, против Болтон лани Еванс црвен картон доби, дури отиде во болница да го посети Холден па пак цела јавност му се сипа. Дејвис изгледа му скршил стапало на Клеверли, доби само жолт картон и ниту еден новинар не напиша ни статија за него. Трагикомедии :notworthy:

A

apidrone

Гостин
Кој го прател Де Геа во Атлетико знае дека детето ги фаќаше топките од далечина, но не се снаоѓаше ако му се приближат :) Значи голот на Џеко е исклучок.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Баш обратно. Највеќе голови имаше примено надовор од 16 метри ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој го прател Де Геа во Атлетико знае дека детето ги фаќаше топките од далечина, но не се снаоѓаше ако му се приближат :) Значи голот на Џеко е исклучок.
Јасно тоа ама смешни ми се менаџериве од ПЛ, ако тие им сугерираат така значи за греота биле :pos:

Него денес нашето знаме беше на стадионот, кај што бранеше Де Геа прво полувреме, не знам дали некој го примети, не го дадоа баш убаво :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Како и да е денеска беше супер полека полека си добива се поголема самодоверба

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
искрено не очекував 0-5 дека ке тепаме... со ваква игра има да освојме све живо диво само да не сме баксуз како арсенал со повреди и му посакувам на клеверли што побро да оздрави

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Иначе Де Геа е ептен прецизен, ќе прави појаки асистенции и од ВДС :).. Денеска не промаши човек од наша..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
искрено не очекував 0-5 дека ке тепаме... со ваква игра има да освојме све живо диво само да не сме баксуз како арсенал со повреди и му посакувам на клеверли што побро да оздрави
Тргни го видеото од потпис, не смее.

Kajgana Shop

На врв Bottom