Довичински
TheTruth
- Член од
- 8 февруари 2009
- Мислења
- 3.833
- Поени од реакции
- 1.325
Не ми е многу за радување, повредите ме нервираат мн!!!!! Честито петарда иначе, GGMU!
Eee брат аман ни еден месец не помина одма за Снајдер муабетот. Ќе се врати Том немај гајле, него кажи ти дали очекуваше ваков старт на сезонатаМоментот кога клеверли е со штаки на клупа, а Манчестер не го купи снајдер мразам кога сум во право, тоа е јбг..
Руни, машино!Сакам нов хет-трик од Руни!
Перфектно сеа за сеа.
ЅверотинаДенес на фифа 2011 играв на последно ниво и ги тепав болтон 5-0...ајде барем да тепаме со 3 немора 5 ...ама ке биде јака утакмица па со и да се случи
Апсолутно се согласувам со тебе мислав дека ќе ни треба играч како Снајдер на средината ама како видов како играат Андо и Том мислам дека е добнро што не го купивмеУживајте за Клеверли бе, откај знаете дека е скршено стапало? Пишал така ама он е фудбалер, не е доктор. Ќе испадне ко со Рио, Велбек, ќе ги нема месец дена и оп на терен и после Ферги со познатото „нас ни личеше на посериозно ама испадне не сме биле во право...“
Ко да не ги знаете ебаго
И дајте аман одма Снајдер па Снајдер , Џонс во средина и решен проблем, денес одигра добро и за крило дури па за средина