Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Куцање? Имало некои со скршена нога наводно играле па успевале.
Да де.
Инаку требаше црвен да биде ова за Карагер, дефинитивно. Ова не е спортско однесување. И стартот на Да Силва беше со лоша намера. Многу лош фудбал во последните 5 минути, многу.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А чек, офсајдот на Бербатов? :tv: Или судииве само за нас судат? xD Здравје и да изгубиме, има уште мечеви за играње. Ме нервира лицемерноста кај некои од вас. Сега Нани ви е крив, а не беше крив кога вадеше од гомна. Зашто не го гледам Руни на тапет? Или даде еден гол решавачки против Сити и Бог е?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
рафаел не го удри мајмунот,родригез го удри рафаел
Со таков клизач се крши нога, Аурелио (мислам дека беше тој) имаше среќа што потскокна во последен момент.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Со таков клизач се крши нога, Аурелио (мислам дека беше тој) имаше среќа што потскокна во последен момент.
Те молам дај не го дрви, ни го открати од пушење, оди во друг фан клуб дави ги таму!

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
ударот на родригез ?

и не го глуши веќе :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема да изгубиме. :tv:
И 3-0 да губиме јас никогаш не викам дека ќе изгубиме :), само што после утакмица две Нани Господ ќе биде повторно и тн и тн :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу се изнервирав.
Рафаел ми станува омилен фудбалер, со омилен став.
Верувам дека сите ја посакуваат победава, ама Рафаел е прав пример како треба да изгледа некој што “гине“ за Јунајтед!

ФЕРГИ треба да молчи во соблекувална, фудбалериве да се погледнат во очи и да решат дали сакаат да бидат шампиони и дали ќе дозволат да го загубат натпреваров.

Ако во првите минути од второво полувреме постигнеме погодок ,мислам дека можеме да ја свртиме.
Единствено се плашам да не се затвори целосно ливерпул,оти тешко ќе ни биде така...башка имаат брзи играчи за напред.

Чичарито е добар избор, баш тој ни фали денеска, мислам дека можеме да победиме.
НО НЕ Е БИТНО ШТО ЈАС МИСЛАМ, БИТНО Е ТОА ДА ГО РАЗМИСЛУВААТ НАШИТЕ ИГРАЧИ !!

Во второ мора да се тргне бескомпромисно, без респект, и без жалење за противниците!

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Лукас беше. А, ко прво, Макси беше првиот што заслужи жолт. Стартот на Рафаел беше за жолт и си го доби. Така да, нема потреба да додаваш масло сегде..

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Рафаел ќе мора да се рашиша, сите за коса го фаќаат ! :icon_lol:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.575
Добро е барем што има ист критериум судијата...
ги гледав само последните 5 минути и повише имаше лежење на терен од играње :)
Како и да е ако му дадеше црвен само на еден од нив ќе беше педерски, вака за два скоро исти стартови на два играчи им даде жолт
Стартот на Рафаел не беше ништо подобар од оној на Карагер единствена разлика е што Лукас скокна иначе лошо му се пишуваше...

А да, и Нани треба(ше) жолт. Не сфаќам како судиите дозволуваат некој да ги влече или бутка без разлика кој играч е... тоа не смее едноставно никој од судииве нема авторитет кога дозволуваат така.

Али ајде ГО ГО ЛИВЕРПУЛ како што сите ваши вчера навиваа за Сандерленд така и ние сеа :)

B

BooBojan

Гостин
После овој меч омилени играчи и оние кои најмногу ќе ги ценам во Јунајтед ќе ми бидат.
Руни,Рафаел,Евра,Смолинг и Видич.
Погледнете само колку го сакаат Јунајтед.Првиве 4 конкретно против лузериве играат МАШКИ(влегуваат во жестоки дуели,се подготвени глава да загубат).А пичките како Бербатов и Керик само се кријат.Надвор од тимот за нив двајца,зошто никогаш во нив не го гледам Јунајтедовиот менталитет.

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Добро е барем што има ист критериум судијата...
ги гледав само последните 5 минути и повише имаше лежење на терен од играње :)
Како и да е ако му дадеше црвен само на еден од нив ќе беше педерски, вака за два скоро исти стартови на два играчи им даде жолт
Стартот на Рафаел не беше ништо подобар од оној на Карагер единствена разлика е што Лукас скокна иначе лошо му се пишуваше...

А да, и Нани треба(ше) жолт. Не сфаќам како судиите дозволуваат некој да ги влече или бутка без разлика кој играч е... тоа не смее едноставно никој од судииве нема авторитет кога дозволуваат така.

Али ајде ГО ГО ЛИВЕРПУЛ како што сите ваши вчера навиваа за Сандерленд така и ние сеа :)
ti kako uste da si mi nervozen od vcera :) navivaj za kogo sakas manchester e sampion

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Ми се одгледува фудбал од судииве.

Kajgana Shop

На врв Bottom