Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Значи нема новости :)
Ако има нешто за два саата ќе се објави,ако не,не верувам у 11 саат.
Можеби сите тројца ќе останат.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Значи нема новости :)
Ако има нешто за два саата ќе се објави,ако не,не верувам у 11 саат.
Можеби сите тројца ќе останат.
Гибсон е повреден кој будала ќе го земи да му дава платичка на делумен инвалид? Со штаки да не игра? Овај Кушчак дрво недоделкано 2-3 кубици , ни за зад гол не го бива топките да ги брка, единствено за Македа ми е жал од преголема конкуренција тој си го крка копанот..

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Да не се лажеме,ама Гибсон и Кушчак беа многу надежни на времето.
Може има некој што ќе се излаже,за по 2-3 милиончиња.
Кушчак мислам дека би бил солиден голман во некој тим како ВБА,а Гибсон може да се вклопи во некој тим од средината на табелата.;)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Добро бе хард кор навивачи, да му ебам ма*ер, добро.Тука има некој паметни што мислат само тие знаат да навиваат, само тие знаат како треба, и сеа као демек ќе го умовалажуваме тој и тој, демек мислиш 2 дреса имаш и таков навивач си, онаков навивач си, ти каков си?

Да бе, Јунајтед 2 години му помагаше у се, не играше, му плаќаше специјалисти, го лечеше, зимаше огромна плата, за тој во прв прилика да ни забие нож во грб, да мене ме боли, а тоа немора некој паметни ко тебе, да го искористуваат као демек многу се паметни, и ајт сеа немој ти или било кој на мене да ми објаснува кој, колкав фан е на Манчестер.
дали ти уопште сваќаш шо значи тоа КОГА САФ МУ КАЖАЛ НА ХАРГИ ДЕЧКИ НЕ МИ ТРЕБАШ НИТУ ЗА БЕЗ ПАРИ ДА ИГРАШ ???? ШО ТРЕБА ДА НАПРАВИ ТОГАШ ХАРГИ? ДА МУ ГИ БАЦУВА НОЗЕТЕ !!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Немој не ми го викај Харги, рака на срце уште нема потпишано, т.е не сум видел официјално, а иначе де да го видам тоа дадете ми линк, кај што сакал да игра за без пари

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Харго ви отиде кај плавите а?

LOL. Hargreaves injures his wrist signing the contract #WiN

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
CONFIRMED: Inter make it two attacking signings in a day by wrapping up a loan move for Lazio's Mauro Zarate, hours after after bringing in Diego Forlan.

Ете покриле Ето што си отиде.Тешко дека ова има некаква врска со Снајдер,ама ете.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Момци, јесда се е можно увек, али ако го видите ростерот на Интер ќе укапирате што ќе бидат без Снајдер, нив план им беше летово да направат пари од една ѕвезда и да, Снајди беше оној со најголеми шанси да замине но од никаде се избација Анжи, ова е веќе и дискутирано на темава.
Ако приметивте, по избацувањето на Анжи некако друг тек добија шпекулациите поврзани со Снајдер.

Ето е продаден за 27м евра плус некои бонуси плус и со тој Керимов е разговарано, он е дел од Газпром, па можно е во иднина и они да ги спонзорираат Интер некако или па и новиот стадион така да се вика со што и голем прилив на пари ќе добиваат со нивното евентуално спонзорство.

Форлан земен за 5м евра, Зарате моментално само за 2.7 зашто е на позајмица со право да го откупат наредна година за 15м евра плус, но Интер не се обврзани со тоа, може и да се решат да не го ангажираат ако не се покаже соодветно за тим ко Интер, се на се у минус се под 8м евра а Ето го продадоа ко што реков, за 27.

Не гледам логика зашто Снајдер би си отишол сега, поготово не зашто трансфер маркетот за жабарите заврши а Интер соодветно да го покријат Снајдер не можат од овој моментален кадар на играчи, а исто, и не можат да бидат повеќе активни на трансфер маркетот за да купуваат нови играчи така да три пати послаби ќе се без него, не верувам да се до толку луди и да го дадат вечерва.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Момци, јесда се е можно увек, али ако го видите ростерот на Интер ќе укапирате што ќе бидат без Снајдер, нив план им беше летово да направат пари од една ѕвезда и да, Снајди беше оној со најголеми шанси да замине но од никаде се избација Анжи, ова е веќе и дискутирано на темава.
Ако приметивте, по избацувањето на Анжи некако друг тек добија шпекулациите поврзани со Снајдер.

Ето е продаден за 27м евра плус некои бонуси плус и со тој Керимов е разговарано, он е дел од Газпром, па можно е во иднина и они да ги спонзорираат Интер некако или па и новиот стадион така да се вика со што и голем прилив на пари ќе добиваат со нивното евентуално спонзорство.

Форлан земен за 5м евра, Зарате моментално само за 2.7 зашто е на позајмица со право да го откупат наредна година за 15м евра плус, но Интер не се обврзани со тоа, може и да се решат да не го ангажираат ако не се покаже соодветно за тим ко Интер, се на се у минус се под 8м евра а Ето го продадоа ко што реков, за 27.

Не гледам логика зашто Снајдер би си отишол сега, поготово не зашто трансфер маркетот за жабарите заврши а Интер соодветно да го покријат Снајдер не можат од овој моментален кадар на играчи, а исто, и не можат да бидат повеќе активни на трансфер маркетот за да купуваат нови играчи така да три пати послаби ќе се без него, не верувам да се до толку луди и да го дадат вечерва.
Syn што се мачиш жити се... :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Не бе ок, дискутирам :), ја сеуште не ја отпишувам варијантата Снајди во Јунајтед зашто простор секогаш постои но се изјаснив колку истото ќе се одрази деструктивно врз Интер, со Новара ќе се јадат за средина на табела ... така иде зборот, а не верувам тим со такви амбиции вака да се поебе.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бе ок, дискутирам :), ја сеуште не ја отпишувам варијантата Снајди во Јунајтед зашто простор секогаш постои но се изјаснив колку истото ќе се одрази деструктивно врз Интер, со Новара ќе се јадар за средина на табела ... така иде зборот, а не верувам тим со такви амбиции вака да се поебе.
Нема шанси да дојде во Манчестер сепак, зошто кога беше вака со Бербатов имаше движење од наш табор, ги гледаа секаде Гил и Ферги, се знаеше дека ќе се земе колку и да откуцуваше саатот последни минути, Скај вадеа инсерти цело време, сега е премногу мирно. Башка Ферги утре патува во Нион на тој ФИФА самитот на тие најаките клубови, Г8 што и да беше, не ми се верува дека со трансфери се замара у моментов. :) :) :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Syn што се мачиш жити се... :)
шо има врска Syn е познат по долгометражни дискутирања до детал треба да се објасни да не билда само постови :icon_lol:

Он топик (колку да се пиши неш :icon_lol: )
Sky Sports reports: Sneijder could be transferre d to Manchester United at the end of the day. Sky Sports is also convinced that something big will happen at the end of the day for fans of Manchester United :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
шо има врска Syn е познат по долгометражни дискутирања до детал треба да се објасни да не билда само постови :icon_lol:

Он топик (колку да се пиши неш :icon_lol: )
Sky Sports reports: Sneijder could be transferre d to Manchester United at the end of the day. Sky Sports is also convinced that something big will happen at the end of the day for fans of Manchester United :D
Па подобро до детал да објасни отколку да спамира, и така имам приметено на форумов во последно време ако не се дообјасниш и нацрташ дури 100 пати ќе те испоцитираат :)

А овие Скај не ги слушајте вака со пишан збор, само креваат фама да си дигнат гледаност, тие фактички живеат за овој ден и 31 јануари.

Kajgana Shop

На врв Bottom