Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Јас не знам шо толку го тупите со споредбите Тевез и Харгривс.

Тевез му помогна многу на Јунајтед ама испадна копиле и сакаше да му се одмазди на Фергусон. Тој го одби Фергусон.
Со Харгривс е спротивна ситуација, Јунајтед го одби него. Се понуди да игра за без пари, ти бе Христов што сакаш повеќе? Да се понуди да ги чисти вецињата заради тоа што примал плата а не играл. Едноставно немаше среќа човекот. И како бе можете да мразите човек како него, таква му е фацата на него, едноставно не можеш да го мразиш.

И друго, нели нашата поликата беше да не се расфрламе со пари за фудбалери постари од 25 години? Или сега за Снајдер тоа не важи? :D

A

apidrone

Гостин
И друго, нели нашата поликата беше да не се расфрламе со пари за фудбалери постари од 25 години? Или сега за Снајдер тоа не важи? :D
Пред некој ден сакав нешо да пишам за ова, али нешо ме спречи... Дали Ферги знаел дека Сколс има намера да се пензионише или не? Ако знаел, тогаш требал порано да пушти водичка за Снајдер (или некој таков), зашо такви играчи не се носат за два дена шо се вели. Но ако не знаел и бил затечен како и сите ние, тогаш цел тим е факд ап :D Ќе речете, ок, не играше којзнае колку Сколси прошлава сезона. Али дефинитивно ни треба играч како Снајдер. Не ме интересира како, сакам оваа сезона да биде поуспешна од претходната :) А под успешна подразбирам да не дојде Барса и да не растури на истиот начин на кој шо не растури претходните 2 пати. У случај да се сретнеме у елиминации, сакам овојпат ние да сме подобрите. Не сакам оправдувања за евентуален неуспех.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ферги денес во 2 попладне слетал во Манчестер, пред тоа бил во Лондон.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дај бе оладите малку, 10 страни испишавте за Харгривс, сте се запалиле, ја напнавте атмосферата 100-ка...

Како прво, уште не е официјално, а вие го направивте од го*но подоле... И да поедноставам, Манчестер Јунајтед му дава чисти документи на Харгривс, му се заблагодаруваат за се што има сторено за клубот, има отворен пат, да избира каде да оди... Е вака сега, понуди има од КПР, ВБА и Манчестер Сити... КПР и ВБА, оваа година ќе се борат за опстанок, извадено бодче на тим од големата четворка и во некое купче така на среќа ако може да стасаат до 1/4 финале за нив би било премија, додека Сити имаат одличен тим, кој ќе се бори на сите четири фронта со огромни шанси за освојување на некој... Е, ајде ти дете Христов (тебе те потенцирав оти си во пубертетски годинки и мислиш дека се што лета се јаде, па со купени два дреса изиграваш хард кор навивач), објасни ми доколку си ти на местото на Харгривс, како ќе постапиш? Однапред го знам твојот одговор, и ти знаеш многу убаво, ама нели мора да се кења нешто, бидејќи го пратиш Јунајтед од раѓање... (y)

Харгривс не е Легенда на клубот и играч кој има многу постигнато за Јунајтед па толку да го ругате со преминот во Сити, не е имал договор со Јунајтед па да оди кај нив за поголема плата... Кој играч не сака да игра? Мислите сеедно му е на Харгривс да гледа како другите играат, а тој да неможе да помогне? Мислите убаво се чувствува кога другите играат, а тој на операција, ама битно пари земал од Манчестер Јунајтед, оф бе деца, деца...

Одигра колку можеше кај нас, даде одличен придонес во таа одлична 2008, ама судбината му е таква, не е мала работа повреда на колено... Кој се Сити бе? Кој? Да не ни се конкуренти како Ливерпул во трофеи, да не имаат богата историја, после долго време ќе играат во ЛШ, а не пак да освојат! Локално дерби, такви ги има милион по светот... Овие година-две земаа замав, купија све живо и диво и оп одма конкуренти и ривали... Чекај бе, така не се прави тим и така не се станува ривал на еден од најдобрите Светски клубови...

И, ајде сега, ќе правеме кланови тука во фан клубот, поделби... Нели сме сите за Тимот Религија, или еден обичен трансфер на и не така битен играч ќе не подели тука... Браво ако мислите така...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.311
Поени од реакции
3.697
Фросе, од кога манчестер носи умбро тренерки :pipi:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фросе, од кога манчестер носи умбро тренерки :pipi:
За англиската репрезентација е ова, тренинг имале вчера :) Иначе носеле во деведесетите :)

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Можам да разберам зошто Харгрејвс би потпишал во Сити, ама никако зошто на Сити му се потрени услугите на Харгрејвс... може само да влезе од клупа во 80та минута во Карлинг Куп или евентуално да биде капитен на резервниот тим :rolleyes:
Браво дете, најпаметниот коментар .. со цимерот тоа дискутираме денес зашто освен за глупостите што ќе ги трескат во врска со Харгривс друго за ништо не им треба.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Пред некој ден сакав нешо да пишам за ова, али нешо ме спречи... Дали Ферги знаел дека Сколс има намера да се пензионише или не? Ако знаел, тогаш требал порано да пушти водичка за Снајдер (или некој таков), зашо такви играчи не се носат за два дена шо се вели. Но ако не знаел и бил затечен како и сите ние, тогаш цел тим е факд ап :D Ќе речете, ок, не играше којзнае колку Сколси прошлава сезона. Али дефинитивно ни треба играч како Снајдер. Не ме интересира како, сакам оваа сезона да биде поуспешна од претходната :) А под успешна подразбирам да не дојде Барса и да не растури на истиот начин на кој шо не растури претходните 2 пати. У случај да се сретнеме у елиминации, сакам овојпат ние да сме подобрите. Не сакам оправдувања за евентуален неуспех.
Не знам што толку сте се запалиле по Снајдер, Андерсон и Том се едни од подобрите во тимот годинама, нема потреба од Снајдер. Ако веќе се засилува средниот ред ни треба деструктивец, профил на играч сличен на Рој Кин, играч кој знае да одземе топка, да направи добар старт, да пресече контра итн. Е таков играч би направил разлика против Барса, а не Снајдер.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.585
Поени од реакции
8.221
За англиската репрезентација е ова, тренинг имале вчера :) Иначе носеле во деведесетите :)
i Celzi imale umbro dresovi :)
--- надополнето: Aug 31, 2011 6:59 AM ---
And it's now or never.The transfer period DEADLINE Day.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро бе хард кор навивачи, да му ебам ма*ер, добро.Тука има некој паметни што мислат само тие знаат да навиваат, само тие знаат како треба, и сеа као демек ќе го умовалажуваме тој и тој, демек мислиш 2 дреса имаш и таков навивач си, онаков навивач си, ти каков си?

Да бе, Јунајтед 2 години му помагаше у се, не играше, му плаќаше специјалисти, го лечеше, зимаше огромна плата, за тој во прв прилика да ни забие нож во грб, да мене ме боли, а тоа немора некој паметни ко тебе, да го искористуваат као демек многу се паметни, и ајт сеа немој ти или било кој на мене да ми објаснува кој, колкав фан е на Манчестер.

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Зашо бе толку плитко размислуваш? Дај испадни од тој светот кај шо живееш полн со илузии!
Се кладам дека да беше фудбалер со трчање ќе потпишеше за Шити, може дури и газот ќе го даеше на лицитација. Доста со лицемерието и сфати дека човекот сака да игра фудбал. А за да го направи тоа мора да потпише со некој, е сеа се погоди Сити му понудија договор. Од негова гледна точка тоа е одлично. Ем ќе зима кеш, ем ќе игра повторно во клуб со одлични играчи. Важно ќе игра фудбал. Ти ако си го сакал играчот, никогаш нема да го мразиш во кој и да клуб отиде. Не ми се прај енглез, смешно е.
Мајкл Овен за кој игра? М? Го стааше на пиедестал коа го дае против шити голот нели?
А кажи ми шо е различен од Харгрејвс?
Ташаци едни го цитиравте коа освоивме титула како рекол If you can't beat them join them, а сеа солзи ми роните за другиов Овен. Хипокритс...
Надежен си ти ако мислиш дека во Шити ќе игра.Терен нема да види.
Сите знаеме за што е трансферов.Не се прајте слепи.
Да сакаше да игра фудбал,ќе одеше во некој помал клуб од Премиер лигата.Крај.
Предлагам и тука да се пресече дискусијава.Мислам дека сите кажаа што имаа да кажат.
Денес е Deadline day.Има куп шпекулации.
1.Дека Снајдер (а кој друг:)) доаѓа.Наводно Јунајтед имал закажао термин за medical во болницата во Манчестер.
2.Дека Macheda 99% иде на позајмица во Newcastle.Gibson може да оди со него,исто на позајмица.
За нас е толку,а можете да замислите колку има за Арсенал.:P
Уште една новост-Kuszczak во ЦСКА.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/08/31/2643965/cska-moscow-want-manchester-united-goalkeeper-tomasz-kuszczak-to-

Kajgana Shop

На врв Bottom