Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Нели тоа правило на пасивен офсајд е само за Премиер лига или?

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Да ти ибам српскиот копиљ, чист гол ни поништи!!!!!!!!!!!!:boksix:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Дај барем Переира или Повел нека влезат, може ќе се прослави некој од нив. Со Фелаини ништо не правиме, ни стабилност ни во напад не корисен. На Смолинг можеби најслабата партија сезонава, а Варела три пати го покажаа и три пати на гз го седнаа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Ни го начукаа кралски на крај судиите.

Не знам што да очекувам од мечов, тиња се во одбрана Германците дефинитивно можеме да им дадеме 2 гола. Но не ми се допаѓа тоа што Швајштајгер е буквално САМ на средина. Нема никаква поддршка, ем деца на лев и десен бек и затоа не јадат со контрите. И тие лесно може да ни начукат уште некое голче. Ме интересира што улога има Фелаини? Каде игра? Лево крило? Оти таму најмногу се движи до сега.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Stavi go Young be smrdlo eden Brodvik Jakson mi go stava, dve utakmici po red ne go igra Jang ke se otrujam :tapp::tapp:

I srbive sugavi da dae gospod cel zivot da sudat vo treta liga srpska i da gi mlatat ko magarinja sekoja utakmica lokalnite Bajovci :yid::yid:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Епа ќе си играат со одбраната кога просторот меѓу одбраната и средниот ред е 30 метри. Не ми е јасно зошто спијат пред 16тник одбранбените кога средниот ред врши пресинг на противникот на половината.
Го има Јанг на клупа а го пушта Бротвик или како веч.
Незнам дали се различни правилата во ЛШ обично доколку играчот во офсајд му попречи на голманот е офсајд.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Гледајте на позитивната страна, нема да се замараат за утакмици во ЛШ и ќе се насочат само за ПЛ. Со вакви конкуренти во ПЛ може ќе изненадат па ќе се замешаат околу првото место.

Член од
28 август 2015
Мислења
12
Поени од реакции
1
До кога бре со Блинд во дефанзива 2та голој од него паднаја, го реконструираш тимот даваш по 30милиони за играч кој го чуваш на клупа а на најбитната позиција ставаш скршен како горенаведениот неќам името да му го спомнам повеќе.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не знам за вас ја ќе се молам на богот Думбија,и на руските ни браќа,пошто од нашето не бива ништо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
А најглупо од се ќе биде ние да изгубиме, а ПСВ да игра нерешено.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Не знам за вас ја ќе се молам на богот Думбија,и на руските ни браќа,пошто од нашето не бива ништо.
Ги пуштив да ги гледам малку, играт како да се влезени во 1/8 пред 2 кола :D

Kajgana Shop

На врв Bottom