Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Да би се женско им... наредам :( слеп судија... се ќе се сменеше ако ги отвореше очиштата :mad:

ќе преболиме... сепак пак ни гледаат во грб. GGMU!

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Го имаме Браун шо се секирате \m/

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Preku kur prednost, eve ti go Junajted nepobedliviot(dobro, ovoj pat sudiite imaa udel)!
Sega i so Liverpul bez Vidic ima sansa za poraz i ete kako se gubi titula ako ne te sakaat sudiite!
Брат не ме смеј :) Не ќе плачеме сега што сме изгубиле, не се правете поголеми деца од овие некои од Челзи што викаа дека сме фаворизирани...

Се прашувам дали сега цела Англија ќе стави на насловна дали Луиз требаше да добие црвен при дуелите негови?

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Брат не ме смеј :) Не ќе плачеме сега што сме изгубиле, не се правете поголеми деца од овие некои од Челзи што викаа дека сме фаворизирани...

Се прашувам дали сега цела Англија ќе стави на насловна дали Луиз требаше да добие црвен при дуелите негови?
Ne placam tuku samo sogleduvam deka ovde kako i da igravme morase da zagubime+Vidic crven i samo pretpostavuvam sto moze da se sluci!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Судијата направи 2 клучни грешки на натпреварот
1. Давид Луиз прави чист фаул над Руни, судијата дава предност, притоа не му дава втор жолт картон.
2. Смешно досуден пенал....

Вида можеше да се воздржи на крајот...

A

Auditore

Гостин
ВЕ ПОЗДРАВИ АКТУЕЛНИОТ ШАМПИОН ЗА КОГО ТОЛКУ МНОГУ САКАТЕ ДА СЕРЕТЕ <3 ONE LOVE

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ne placam tuku samo sogleduvam deka ovde kako i da igravme morase da zagubime+Vidic crven i samo pretpostavuvam sto moze da se sluci!
Што може да се случи, тоа што се случуваше наредниве сезони. Увек вака прокоцкуваме бодови ама после ги враќаме. Малце и ние си бевме криви што се повлековме и тоа е тоа :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
ВЕ ПОЗДРАВИ АКТУЕЛНИОТ ШАМПИОН ЗА КОГО ТОЛКУ МНОГУ САКАТЕ ДА СЕРЕТЕ <3 ONE LOVE
Ох леле душичко напатена :icon_lol:
Ако радујте се, па нема само Волвс да не тепа :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Предност остај тогаш, уште бевте во напад.
А нели се дава жолт за тоа?? Можеше да ја прекини и да дае црвен.. Ме боли таквото за нападот.. 15 минути + продолжение со играч +..

Иначе на крај се испадна за никаде.. Од судија до Видиќ.. Не му требаше црвениот, сеа нема да игра со Ливерпул.. :Ѕ.. Како и да е, мора да ги тепаме скаузерите, МОРА!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само нејќам ова да оди на психа на Смолинг, нејќам да се обвинува, не е тој крив што на русон му дал Господ дарба. Детето одигра фантастично. Ќе се врати Рио за со Ливерпул, без гајле. А па некои од фановиве од Арсенал радост пуста, ко демек од утре па натаму се живо и диво ќе победат :pos2:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Чекај, ние имаме црвен картон и пенал против нас? R U FO REAL?!?!?!?!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Значи да им **** се на тоа Челзи црнците коњски, и цела ФА ***** племето нивно, аир и бел ден да не видат! Не плачам кога поштено ќе си изгубиме, ако си се подобри, ако си дадат добар гол никому ништо ама кога вака ќе се сврти се против нас а 2-3 мин. ептен ме нервира :nerv:. Како можи онај контакт да биде пенал? Што требаше Смалинг, да се тргне за Жирков да помине?!??!?. А само 2 мин. пред тоа поостар фаул не го досудува за втор жолт картон. А на Видиќ ич да не му замерувате пошто тешко кој може да се воздржи при такви неправди. Кога Гигс онака крвнички стартуваше можете да замислите како беа гневни останатите. Па уште ми ја пимплаат тука топката кај корнерот и изнудуваат остри стартови од нас, па шо сакаат бе? Без борба да се предадеме?!?! Работата испадна: Еве нема да ви го казниме Руни ама ќе ве поебиме дупло на терен со вакво сценарио како што се случи. Ама ако нека им биде. НИ ФА НИ ЧЕЛЗИ; НИ АРСЕНАЛ НИКОЈ НЕМА ДА НЕ СПРЕЧИ ДА СТАНЕМЕ НАЈТРОФЕЈНИОТ КЛУБ ВО АНГЛИСКИОТ ФУДБАЛ.

GlORY GLORY MAN UNITED!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
CHELSEA-MANCHESTER 1 ALL IN OKOLU 1000MARK
Еве ја причината за нашиов пораз.
Поголем пророк неам видено. Бетер од октоподот Пол е му ебем тоа устата погана :)

Kajgana Shop

На врв Bottom