Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Све супер, само сега ќе мора Видиќ да си ја контролира агресијата и незнам како ќе изгледа тоа, плус ако го стават во игра Дидиер Волот.......горко.....

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Се е супер, само проклетото шкоте ме живцира... тибам Флечерот, дај нека го сменат има да се препородиме :mad:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
играме страшно дисциплинирано... тоа ми се допаѓа... единствено, десната страна ни е слаба кога сме во офанзива (О'Шеј и Флечер) и левата страна кога сме во дефанзива (Евра во неколку ситуации заборави дека треба да се врати назад, па Видиќ оди да покрие лево што автоматски значи играч помалку средина)... и нека одат нека се убијат фановите од Челзи што се на стадион, успеваат неколку илјади наши фанови да ги надгласаат (во милион ситуации кога Кол беше пред нашиот гол "shooooooooooooooot" :pos: :pos:).. Руни и Сколс зверови... Керик одлично се снаоѓа... се на се заслужено водство... ајде во второ полувреме уште 2-3 голови... GGMU

F

fantomX

Гостин
Се е супер, само проклетото шкоте ме живцира... тибам Флечерот, дај нека го сменат има да се препородиме :mad:
Одлична улога има вечерва, шо ти смета? На цела лева страна за Челзи а десна за вас е главно сметало, шо да биди појќе?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
ете ја левата страна и ете го Евра ц ц ц ц ....

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
го видовте гери невил кај е?позади голот со најзагреаните фанови на јунајтед!зна4и 4овеков е вистинска легенда на клубот!тоа ти се вика љубов спрема клубот за кој си играл!еден и единствен gerry the legend!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу се опуштивме, ко да сме задоволни со 1-1. За Гери Невил немам што да кажам, леџенд ис нот инаф.

--- надополнето ---

Аиии епик фејл...

B

BooBojan

Гостин
ДА ИМ ЈА ЕБАМ КРВТА И НА ФА И НА СИТЕ СУДИИ У АНГЛИЈА!!!!!!
ТОА ЛИ БЕШЕ ПЕНАЛ!!!!!!!!!!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Bravo sudija, ist start vrz Runi nisto, pomal kontakt penal! Sude pred da padne pederot!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа е тоа, да сме живи и здрави. Здравје против Ливерпул подобро, GGMU!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Видич бе, што к*р ти требаше ова? :tapp:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Предност остај тогаш, уште бевте во напад.
Preku kur prednost, eve ti go Junajted nepobedliviot(dobro, ovoj pat sudiite imaa udel)!
Sega i so Liverpul bez Vidic ima sansa za poraz i ete kako se gubi titula ako ne te sakaat sudiite!

Kajgana Shop

На врв Bottom