Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Све супер, само сега ќе мора Видиќ да си ја контролира агресијата и незнам како ќе изгледа тоа, плус ако го стават во игра Дидиер Волот.......горко.....

Се е супер, само проклетото шкоте ме живцира... тибам Флечерот, дај нека го сменат има да се препородиме :@

играме страшно дисциплинирано... тоа ми се допаѓа... единствено, десната страна ни е слаба кога сме во офанзива (О'Шеј и Флечер) и левата страна кога сме во дефанзива (Евра во неколку ситуации заборави дека треба да се врати назад, па Видиќ оди да покрие лево што автоматски значи играч помалку средина)... и нека одат нека се убијат фановите од Челзи што се на стадион, успеваат неколку илјади наши фанови да ги надгласаат (во милион ситуации кога Кол беше пред нашиот гол "shooooooooooooooot" :pos: :pos:).. Руни и Сколс зверови... Керик одлично се снаоѓа... се на се заслужено водство... ајде во второ полувреме уште 2-3 голови... GGMU

Се е супер, само проклетото шкоте ме живцира... тибам Флечерот, дај нека го сменат има да се препородиме :@

Одлична улога има вечерва, шо ти смета? На цела лева страна за Челзи а десна за вас е главно сметало, шо да биди појќе?

ете ја левата страна и ете го Евра ц ц ц ц ....

го видовте гери невил кај е?позади голот со најзагреаните фанови на јунајтед!зна4и 4овеков е вистинска легенда на клубот!тоа ти се вика љубов спрема клубот за кој си играл!еден и единствен gerry the legend!

Многу се опуштивме, ко да сме задоволни со 1-1. За Гери Невил немам што да кажам, леџенд ис нот инаф.

--- надополнето ---

Аиии епик фејл...

ДА ИМ ЈА ЕБАМ КРВТА И НА ФА И НА СИТЕ СУДИИ У АНГЛИЈА!!!!!!
ТОА ЛИ БЕШЕ ПЕНАЛ!!!!!!!!!!

Bravo sudija, ist start vrz Runi nisto, pomal kontakt penal! Sude pred da padne pederot!

Тоа е тоа, да сме живи и здрави. Здравје против Ливерпул подобро, GGMU!

Видич бе, што к*р ти требаше ова? :tapp:

Предност остај тогаш, уште бевте во напад.
Preku kur prednost, eve ti go Junajted nepobedliviot(dobro, ovoj pat sudiite imaa udel)!
Sega i so Liverpul bez Vidic ima sansa za poraz i ete kako se gubi titula ako ne te sakaat sudiite!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom