Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го обожавам Рафаел али тоа што се повредува на секоја утакмица не му иде во прилог :(

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Освен Де Геа за се друго има подршка од мене. Нели Ван Гал е повремено решение, да направи транзиција и да го остави тимот скоцкан за својот наследник.
Епа транзиција нема со истрошените Перси и Фалкао вечити таленти во одбрана.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Перси ќе го нема еден месец. Со Вилсон се надевам дека побрза ќе ни е играта.

Ова ме радува исто:

Jonny Evans, Phil Jones and Chris Smalling are also entering the final year of their contract, with Evans understood to be most at risk of being sold this summer.

Значи според Огден пресудено е дека си одат:

Линдегард
Еванс
Чичарито
Клеверли

Ќе се разгледаат судбините на Перси, Фалкао, Рафаел а нов договор ќе добијат Де Геа, Керик и Ешли Јанг. Ова е океј ама додека не видам топ 4 подобро нека не им даваат договори и нека ги држат на мисла.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
а колку време ќе го нема Вилсон? или само со Сандрленд ја пропуштаа ?
појма неам искрено ќе видиме утре што ќе каже али dead leg не е нешто сериозно ако е стварно тоа. Башка штом ги урнал сите рекорди на Руни во теретана не верувам дека вакво нешто би го запрело.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Рафаел тренира веќе месец дена колку што можам да забележам по сликите. Дај нека изигра една упм.. Ќе го продавал.. :mad:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Тачно е тоа,ама точно е и дека Андерсон,си лапаше платичка и си праеше тури нис Манчестер,зборот ми е да не се избрзува,да му се даде уште една последна шанса.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат знаеш што ме боли мене, еве тебе ќе ти кажам пошо си фин чоек и нема после низ гз да ми го извадиш.Ме боли што станавме тим кај што има платеници и кур не им чуе пријателе за името ЈУНАЈТЕД и што тренерон кур си игра и нема станато од клупа.Иначе дека Нани не е истиот нит па ќе биде сите знаеме.Ама ако реши братот да игра нит бејл нит ди мариа му се рамни веруј ми.
Што побрзо се помириш со тоа, полесно ќе ти биде :)
Мене ми е кристално јасно, сфе се веќе фегети по пари. Види го Ловрен, цмиздреше ко пичка некоја цело време, за да дојде во Ливерпул. Ко да го боли кур за Ливерпул. На лето Реал Мадрид да пројави интерес за него (хипотетички, нели), има со бомба да им се закани на Мелвуд за да го пуштат да оди.

Пички се сите. Поголема е веројатноста да се приврзе со тренер и тој да е оној кој го држи за клубот. Си отиде ли тренерот, готово. Еве кај нас, освен Лукас и Шкртел, не верувам дека има некој што е заљубен во клубот. Искрено, не ми се верува. Ќе го видиш пример Стариџ, цело време хаштази ред ор дед ми става али се знае дека тоа е така поради Роџерс, зошто му ја воскресна кариерата. Балотели, Кутињо....кур ги боли.

Се разбира, од овие го тргам Ламберт, пошто он и би плаќал членарина за да тренира у Ливерпул :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Керик и Вилсон :aplauz:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Керик и Вилсон :aplauz:
Ама нема да играат
"Now Robin van Persie is the only injured player because [Michael] Carrick trained yesterday for the first time with the group, but he has an ankle injury now, so we will have to wait and see how long that shall take. James Wilson is available."

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама нема да играат
"Now Robin van Persie is the only injured player because [Michael] Carrick trained yesterday for the first time with the group, but he has an ankle injury now, so we will have to wait and see how long that shall take. James Wilson is available."
Не верувам Вилсон да не игра ама Керик е доволно што се вратил на тренинг, против Њукасл ете нека игра :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не верувам Вилсон да не игра ама Керик е доволно што се вратил на тренинг, против Њукасл ете нека игра :)
кажал прво со младите ке игра па после ке видиме за со старите , уште 10 дена ке чекаме.Можеби за арсена лке биде спремен

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Van Persie sidelined with ankle injury

Robin van Persie will miss the visit of Sunderland on Saturday with the ankle injury he sustained during the 2-1 loss to Swansea City last weekend.

Manchester United's top scorer left the Liberty Stadium on crutches after appearing to sustain the problem when attempting to cross the ball in the closing stages of the luckless defeat.

Louis van Gaal has offered no timeframe regarding his fellow Dutchman's length of absence, with the FA Cup tie against the striker's former club Arsenal looming large on the horizon on 9 March.

In an interview with MUTV, manager van Gaal confirmed: "He [Robin] is the only injured player. He has an ankle injury. We have to wait and see how long that shall take."

There is better news on James Wilson andMichael Carrick, with the young striker available at the weekend despite suffering a dead leg in the Under-21s' draw at Sunderland on Monday. Carrick, meanwhile, is edging closer to a return after returning to training on Thursday.

"He [Michael] is very experienced and he can play in a very important position," added van Gaal. "But he also needs match rhythm. He trained only one time with us, with the group, so he needs to also play in the second team."
Кога сме кај " shall" дали сум јас единствениот што го читам со неговиот акцент

@Ilumious тоа виер е што тренира со прв тим?

Последно уредено:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

May 2011
- Wins the FA Youth Cup with United's U18s
July 2012 - Plays two first-team tour matches in South Africa
August 2012 - Wins the Lancashire Senior Cup with United's Reserves
May 2013 - Helps United to win the inaugural Barclays U21 Premier League
July & August 2014 - Plays five of the Reds' six pre-season friendlies
16 August 2014 - Makes his first-team debut at home to Swansea City
August & September 2014 - Starts United's first five league games
November 2014 - Earns praise for an impressive 90 minutes in the 2-1 win at Arsenal
January 2015 - Plays his first game in the FA Cup as the Reds win 2-0 at Yeovil
February 2015 - Signs a new contract to keep him at the club until at least June 2017

Kajgana Shop

На врв Bottom