Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Место да земете да коментирате дека Блекет и Џејмс потпишале нови договори,имаме иднина на тие позиции,.... ,вие сте се фатиле за Северџан.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Нани треба да си остане таму кај што е сега !
И на него добро му оди и јас ке заштедам троа живци ! Арно ама со лудакот холандски и играчите од типот на ди Марија , Јанузај па и Перси , кои мислат дека само они се на свет за трошење топки и Еванс кој месечари на утакмици , тешко дека ке ми се посреки :toe: .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Место да земете да коментирате дека Блекет и Џејмс потпишале нови договори,имаме иднина на тие позиции,.... ,вие сте се фатиле за Северџан.
Рис Џејмс? Да не се лажеме, 21 година начука каде и да е ќе го избацат во Чемпионшип. :)

Иначе овој му бил брат на Метју Џејмс бе. Не знаев, ми беше еден од омилените младинци со Погба и Норвуд. :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Ако играме со 4-4-2 и те како би сакал да имам играч како Нани во клубот. Ди Мариа лево, Нани десно, и доџите децо...
Али циганов е циган, и си ја запечати судбината со оној старт над Ди Мариа летоска.
TOA E TOA!

Само оди објасни му на детото Адидја Мадидја фокс мокс некои работи...

Сјајно изиграл Нани шта да ти причам.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Рис Џејмс? Да не се лажеме, 21 година начука каде и да е ќе го избацат во Чемпионшип. :)

Иначе овој му бил брат на Метју Џејмс бе. Не знаев, ми беше еден од омилените младинци со Погба и Норвуд. :)
да не го земеа Шо ке имаше поише шанси за прв тим ,вака тешко
-------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.manutd.com/en/muapps/2015/feb/starting11predictor :coffee::coffee::coffee:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
А бе и ја мислам дека моментално немаме играч кој игра на позицијата на која игра Нани, а е во подобра форма од него.
Нани играл во фантастична форма во Португалија. Ок, не е јака лига. Али одигра фантастични утакмиици и во ЛШ, така да, аргументот паѓа во вода дека бриљира во слаба лига. Од таа лига дојде Матиќ, не?
Проблемот е што Ван Гал изгледа има краток фитиљ со играчи кои не го следат тоа што он го збори. Затоа Заха и Нани експресно излетаа од клубот.
Ме нервира што е многу лигав играч, паѓа, се витка, премногу солира. Али пак една сезона сам на грб не влечеше.

Ван Гал играше со 3-5-2 на турнејата, а како што некој пиша, за Wingback има многу трчање назад, а овој не го правеше тоа.
Е у 4-4-2 може да помине со помалку трчање, али ипак, не верувам дека ке го вратат, иако, ни фали таков играч.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Ako vise ni treba krilo, mozeme da si dozvolime kupuvanje daleku podobro krilo od Nani - ciganot imase mnogu sansi vo ovoj klub a povekjeto gi prokocka. Sega na ovie godini kje se vrakja i dokazuva? Cisto sumnjam.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
На многу ниско дереџе сте паднати што го барате назад Нани.
Уште за Велбек да се појави некој и ќе бидете комедии...
Брат знаеш што ме боли мене, еве тебе ќе ти кажам пошо си фин чоек и нема после низ гз да ми го извадиш.Ме боли што станавме тим кај што има платеници и кур не им чуе пријателе за името ЈУНАЈТЕД и што тренерон кур си игра и нема станато од клупа.Иначе дека Нани не е истиот нит па ќе биде сите знаеме.Ама ако реши братот да игра нит бејл нит ди мариа му се рамни веруј ми.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
АУуууу Димче ама им го закачи на арсеналци.
Пола терен претрча и гол даде од контра. А велбек патарушката :гомце:
Како не ти е сТрам да го црниш новиот Хенри, а? :P

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.635
Поени од реакции
6.448
Добар е Нани сезонава, ваљда му се поврати самодовербата по одличните партии во Спортинг. Јас сум за по секоја цена да се донесат две квалитетни крила летоска. Но се плашам дека ова е неостварливо па може и едно екстра крило и Нани како бекап опција.
Сепак не верувам дека лудакот би го врајкал, еве и бројот му го земаа.

Член од
20 јануари 2015
Мислења
309
Поени од реакции
609
Не следам португалска лига ама сепак не вервам дека таму прават стартови како во БПЛ. Нани кога е во форма можи комотно да се кажи дека е во топ 5 крила во светот. Само проблемот е шо еден старт да му напрат во БПЛ одма се повредва, му паѓа формата, губи самодоверба, паѓа во депресии и го нема после најмалце 4 месеци. Најмалце шо ни треба сега е таков играч.

E

Epsilon

Гостин
Не следам португалска лига ама сепак не вервам дека таму прават стартови како во БПЛ. Нани кога е во форма можи комотно да се кажи дека е во топ 5 крила во светот. Само проблемот е шо еден старт да му напрат во БПЛ одма се повредва, му паѓа формата, губи самодоверба, паѓа во депресии и го нема после најмалце 4 месеци. Најмалце шо ни треба сега е таков играч.
Има доста стартови, посебно во дерби мечевите, касапници е.

Нани ги има сите атрибути за крило, но како што кажа самиот од теренот беше оддалечен поради повредата и тренерот (поради кои причини не знам). Но, би сакал да му даде шанса, ги има сите потребни атрибути за едно крило. Брзина, техника и дриблинг.

Kajgana Shop

На врв Bottom