- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Во колку играме утре по наше време?
Момци, наше 03:0001.00 GMT MLS All Stars Vs. Manchester United
Ова е по гринич по наше ке е 2
Во колку играме утре по наше време?
Момци, наше 03:0001.00 GMT MLS All Stars Vs. Manchester United
Ова е по гринич по наше ке е 2
Сега број „жртви"http://wayne.rooney.swellserver.com/news/top_stories/auto80.php
Ака, твитерот на flame of spirit, за Гета !![]()
Ако де, ја згрешив некадеМомци, наше 03:00
Пеер испејте една песма за нас на форумов. Преферирам оваа:Стигнааме до D-DayМакедонското знаме е спремно, MUSC мајците се спремни, дресовите и шаловите се спремни, батерија полна, меморија празна, билетите се на сигурно, утре уште сабајле тргнуваме има да газаме цел ден, очекувајте слики и клипови, дај Боже и на ТВ да не фатите
Сите ве сакам
![]()
Ова ти е нешто како дефиниција за среќни педериСтигнааме до D-DayМакедонското знаме е спремно, MUSC мајците се спремни, дресовите и шаловите се спремни, батерија полна, меморија празна, билетите се на сигурно, утре уште сабајле тргнуваме има да газаме цел ден, очекувајте слики и клипови, дај Боже и на ТВ да не фатите
Сите ве сакам
![]()
у тај стил нештоОва ти е нешто како дефиниција за среќни педериУбаво да си поминете и чекаме слики
))))
Lelel zaboraiv na toj lindergrad go nema na ovaa fantasy football cekam da go stavat nego pa ke go pisam vo timot inace vtor golman mi e jaskelainenтој од ПОЛСКА нема да брани најверојатно ќе биде продаден број 1 и број 2 голмани се Линдегард и Де Геа па сеа изгледа ќе ротира шо знам...пробај земи си и лиденгард и во случај 3 голман земи си не че да е лоошо и Кушчак ...
Тогај мислам дека некој мора да си оде типувам на Овен и Диуф само не ми е јасно зошто напаѓач да купуваме кога имаме и премногу напаѓачи средината поарно да земеме таму сме најслаби