Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Стигнааме до D-Day :D Македонското знаме е спремно, MUSC мајците се спремни, дресовите и шаловите се спремни, батерија полна, меморија празна, билетите се на сигурно, утре уште сабајле тргнуваме има да газаме цел ден, очекувајте слики и клипови, дај Боже и на ТВ да не фатите :D Сите ве сакам :cool:

G

Gray Foxx

Гостин
Стигнааме до D-Day :D Македонското знаме е спремно, MUSC мајците се спремни, дресовите и шаловите се спремни, батерија полна, меморија празна, билетите се на сигурно, утре уште сабајле тргнуваме има да газаме цел ден, очекувајте слики и клипови, дај Боже и на ТВ да не фатите :D Сите ве сакам :cool:
Пеер испејте една песма за нас на форумов. Преферирам оваа:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова ти е нешто како дефиниција за среќни педери :icon_lol: Убаво да си поминете и чекаме слики :)))))

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
тој од ПОЛСКА нема да брани најверојатно ќе биде продаден број 1 и број 2 голмани се Линдегард и Де Геа па сеа изгледа ќе ротира шо знам... :P пробај земи си и лиденгард и во случај 3 голман земи си не че да е лоошо и Кушчак ...
Lelel zaboraiv na toj lindergrad go nema na ovaa fantasy football cekam da go stavat nego pa ke go pisam vo timot inace vtor golman mi e jaskelainen :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Тогај мислам дека некој мора да си оде типувам на Овен и Диуф само не ми е јасно зошто напаѓач да купуваме кога имаме и премногу напаѓачи средината поарно да земеме таму сме најслаби

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ни на крај памет не ми паднало дека Вучинич ќе иде во Манчестер некој да ми каже би му се изнасмеал во лице! цццццццц 6 напаѓачи и овај ајде 7миот :confused:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Manchester United midfielder Anderson believes they have enough quality in their squad to cope without the retired Paul Scholes.
"Scholes was amazing, a legend, but it means more opportunity, more space for me," Anderson told Sky Sports News.

"Scholes was one player where I learn a lot, he was unbelievable and for me the best midfielder in the world.

"I think Scholes was very important for the team as he had amazing quality, but I think everyone together can take his position."

Тотенхем е блиску до ангажман на Вучиниќ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom