- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 4.773
- Поени од реакции
- 2.082
Во колку играме утре по наше време?
01.00 GMT MLS All Stars Vs. Manchester United
Ова е по гринич по наше ке е 2
Момци, наше 03:00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во колку играме утре по наше време?
01.00 GMT MLS All Stars Vs. Manchester United
Ова е по гринич по наше ке е 2

http://wayne.rooney.swellserver.com/news/top_stories/auto80.php
Ака, твитерот на flame of spirit, за Гета !![]()
Ако де, ја згрешив некадеМомци, наше 03:00

Македонското знаме е спремно, MUSC мајците се спремни, дресовите и шаловите се спремни, батерија полна, меморија празна, билетите се на сигурно, утре уште сабајле тргнуваме има да газаме цел ден, очекувајте слики и клипови, дај Боже и на ТВ да не фатите
Сите ве сакам 
Пеер испејте една песма за нас на форумов. Преферирам оваа:Стигнааме до D-DayМакедонското знаме е спремно, MUSC мајците се спремни, дресовите и шаловите се спремни, батерија полна, меморија празна, билетите се на сигурно, утре уште сабајле тргнуваме има да газаме цел ден, очекувајте слики и клипови, дај Боже и на ТВ да не фатите
Сите ве сакам
![]()
Стигнааме до D-DayМакедонското знаме е спремно, MUSC мајците се спремни, дресовите и шаловите се спремни, батерија полна, меморија празна, билетите се на сигурно, утре уште сабајле тргнуваме има да газаме цел ден, очекувајте слики и клипови, дај Боже и на ТВ да не фатите
Сите ве сакам
![]()
))))Ова ти е нешто како дефиниција за среќни педериУбаво да си поминете и чекаме слики
))))
фала и ќе гледаме да доловаме интересни моменти. поззLelel zaboraiv na toj lindergrad go nema na ovaa fantasy football cekam da go stavat nego pa ke go pisam vo timot inace vtor golman mi e jaskelainenтој од ПОЛСКА нема да брани најверојатно ќе биде продаден број 1 и број 2 голмани се Линдегард и Де Геа па сеа изгледа ќе ротира шо знам...пробај земи си и лиденгард и во случај 3 голман земи си не че да е лоошо и Кушчак ...

Тогај мислам дека некој мора да си оде типувам на Овен и Диуф само не ми е јасно зошто напаѓач да купуваме кога имаме и премногу напаѓачи средината поарно да земеме таму сме најслаби