Види сеа можи имало и порано вакви шпекулации , но и ова е малце логично можи човекот си поставил за цел да има повеќе титули од ливерпул и потоа да се пензионира , и плус човек во години е мислиш лесно е секој ден да се работи ова она , треба малце време да му посвети на семејство , да внимава на здравјето...
Види не знам дали ја читаше статијата од Рајан за Ферги што ја поставив на сајтот кога кажува дека Ферги и болен одел на натпревари и кога ќе стигнеле во 3 сабајле од ЛШ меч сабајлето уште во 7 бил на тренинг а тој почнува од 9?
Мислам, кога ве читам со шпекулации за Ферги вас навивачите за Јунајтед се нервирам. Ај да читам некој што не е фан и што не знае како одат работите ок е, ама вас бе... Колку пати има Ферги кажано на милион начини дека не си оди? Аман веќе, не се правете како глупине новинари што секоја прес конференција го прашуваат кога ќе оди во пензија, ненаситни шпекуланти. Убаво ти кажа United Rule, се осеќа он помлад од нас заедно. И наместо да се радувате што на 70 години се осеќа ко 15 годишен, одма шпекулирате. Неблагодарност.
Не оди Ферги во пензија, од ОТ на гробишта ќе го однесат. And I mean this.
--- надополнето ---
ANTONIO VALENCIA IS BACK IN TRAINING WITH FIRST TEAM!!
Wayne Rooney will face Chelsea at Stamford Bridge tomorrow after the Manchester United striker escaped punishment over his elbow on Wigan's James McCarthy. The FA decided not to take action despite damning TV evidence.
--- надополнето ---