Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

G

Gray Foxx

Гостин
Некој ако скрека за Руни шо не е казнет нека разгледа кога го казнија него и Сколс со три натпревари неиграње за добиени црвени картони против Порто на ПРИЈАТЕЛСКА УТАКМИЦА!!!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Некој ако скрека за Руни шо не е казнет нека разгледа кога го казнија него и Сколс со три натпревари неиграње за добиени црвени картони против Порто на ПРИЈАТЕЛСКА УТАКМИЦА!!!
Kонечно одлука во корист на Јунајтед :pop:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
BelgoNews: Derniere Heure and other media confirm Adnan Januzaj (16) will join #mufc next season. Midfield, has been followed for some time.

Rio Ferdinand: The FA 'bottle' it with Man utd is all I keep hearing/reading....well you never said they 'bottle' it when I got a 4game ban last season..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ај со среќа вечер, па да изгубите. :))

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај со среќа вечер, па да изгубите. :))
И да изгубиме треба да го тепате вие Тотенхем, па пре би ви рекла со среќа со нив кога ќе играте :D А и јебига вас според сите навивачки фазони би ви требало помило да ви биде да нема титула во Лондон, нели, вие сте the pride of London и никој друг :icon_lol:

--- надополнето ---

Whenever tonight the ball will be at Cole`s legs, the MUFC fans will be shouting shooot!! :pos:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И да изгубиме треба да го тепате вие Тотенхем, па пре би ви рекла со среќа со нив кога ќе играте :D А и јебига вас според сите навивачки фазони би ви требало помило да ви биде да нема титула во Лондон, нели, вие сте the pride of London и никој друг :icon_lol:

--- надополнето ---

Whenever tonight the ball will be at Cole`s legs, the MUFC fans will be shouting shooot!! :pos:
Нема гајле, 3-0 губи Тотхем од Блекпул .. Иначе за Арсенал навивам во "тркава" ако ти значи нешто тоа. :)))

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема гајле, 3-0 губи Тотхем од Блекпул .. Иначе за Арсенал навивам во "тркава" ако ти значи нешто тоа. :)))
Губи Тотенхем 3-0 од Блекпул ама кога лани не се откажаа за трката за ЛШ против Сити не би се откажале и годинава :) А у „тркава“ ако победат Арсенал ќе ви го земат приматот pride of London тогаш, ова испаѓа ко јас за Сити да навивам :toe: ама ај твое си е :smir:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Губи Тотенхем 3-0 од Блекпул ама кога лани не се откажаа за трката за ЛШ против Сити не би се откажале и годинава :) А у „тркава“ ако победат Арсенал ќе ви го земат приматот pride of London тогаш, ова испаѓа ко јас за Сити да навивам :toe: ама ај твое си е :smir:

Ривалството меѓу Арсенал и Челзи не е толку големо колку Сити и Јунајтед.
A иначе како се стекнува приматот Прајд оф Лондон ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A иначе како се стекнува приматот Прајд оф Лондон ?
ПС. Ривалството меѓу Арсенал и Челзи не е толку големо колку Сити и Јунајтед.
Не знам како се стекнува, со освојување титули веројатно? Јасно ми е дека не е толку големо ривалството ама сепак клубови од исти град се тоа. Па кога ќе видиш и ривалството меѓу Сити и Јунајтед не беше толку големо додека не дојдоа шеиците и шуто и рогато дозна дека постоел таков клуб, медиумска работа :) :toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ауу кое чуство го имам дека Руни матер ќе им ебе денес, чудо еј :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Според гласањето на скај спорт имаме 46,9% за победа за нас 13,8 % за реми и 39,4 за победа на Челзи.Состав очекувам да е ист како со Виган и тешка победа од 1-0 или 2-1

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ауу кое чуство го имам дека Руни матер ќе им ебе денес, чудо еј :)

Ја па имам чувство дека некој од средината ќе распали вечер, оддамна немаме така дадено гол на одбиена или од слободен.. Али нормално неам против и Руни ако биде тој што ќе не израдува! :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom