Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И против Марсеј пред 3-4 дена требаше да има црвен картон во последна минута за тој црниот па немаше :toe:
Можеби,незнам,не ја гледав.

Но добро е,барем си призна дека е црвен потегот на Руни,тоа и ми беше поентата,а не одлуката на судијата.:smir: Знаеме какви се последниве сезони,се се очекува од нив.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ама многу гостински ни се фатија со ред, а?:jaj:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дали видов убаво или стварно Бен Фостер го избраа за мен оф д меч во финалето на Карлинг Купот :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дали видов убаво или стварно Бен Фостер го избраа за мен оф д меч во финалето на Карлинг Купот :icon_lol:
Втор пат му е ова, и за нас кога бранеше кога ги тепавме Тотенхем го избраа :pos:

Ти текнува ? :icon_lol:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Знам дека бранеше тогаш, како пред очи ми е натпреварот и пеналите, ама на тој детал не се ни сеќавам :)

Член од
27 јануари 2011
Мислења
10
Поени од реакции
3
Birmingham City have won more trophies than Arsenal and Man City combined in the past 6 years ! :pos2:

Edit: Sto e fintava so trenerov na Sampdorija ? Trebalo vo loan dogovorot da se vmetne nekoj minimum na utakmici sto ke gi igra Kiko... poslednive 2 meseca, mnogu retko go gledam vo prv sostav... kako trgnalo, ke izleze deka podobro ke bese da trenirase so runi i dime :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
^ Коа сме кај Фостер, деновиве изјави дека не бил доволно силен психички за да остане во Јунајтед. Искрен си беше човекот и денеска ја доби наградата. :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
да сум Ферги би им го пуштил Чичарито на Челзи во вторник... не зашо постигна два гола вчера туку зашо е страшно брз играч и феноменално знае да избегне офсајд стапица... ќе му ја извади душата на Тери... на пример оваа формација :)

------------- Ван дер ЦАР ------------

Рафаел ----- Видиќ ----- Смолинг ----- Евра

--------Флечер ---- Сколс ------ Гигс ------

----------- Нани ------------ Руни ----------

----------------- Чичарито -----------------

ps. Rooney would be in line to miss Manchester United's trip to Chelsea tomorrow if ref Mark Clattenburg reports his ugly challenge to the FA... WTF???

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
да сум Ферги би им го пуштил Чичарито на Челзи во вторник... не зашо постигна два гола вчера туку зашо е страшно брз играч и феноменално знае да избегне офсајд стапица... ќе му ја извади душата на Тери... на пример оваа формација :)

------------- Ван дер ЦАР ------------

Рафаел ----- Видиќ ----- Смолинг ----- Евра

--------Флечер ---- Сколс ------ Гигс ------

----------- Нани ------------ Руни ----------

----------------- Чичарито -----------------

ps. Rooney would be in line to miss Manchester United's trip to Chelsea tomorrow if ref Mark Clattenburg reports his ugly challenge to the FA... WTF???
Со ваков состав мн по реално е да излезат у 4-4-2 формација.
Ја би го играл Бербатов прв стрелец е мора да игра прва има у него нешто па ако не му оди на него или на Руни Хернандез како џокер да размрда...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мора Руни да се бори со тие биковите кај нив и Бербатов до него. Чичарито нека влезе како замена :)

Rooney elbow. He was stupid and should be punished, but obvious there'd be far less attention had just about anybody else done the same.

Multiple replays and analysis on MOTD. Would they have bothered if Victor Moses had caught John O'Shea in similar fashion?

И она за кое зборам јас -

I've honestly not seen a single mention in the media of Caldwell's horror tackle on Evra y'day. Not a soul. Have I missed any? Rooney deserves the criticism/flak he's getting, but you can sort of see where SAF comes from when MOTD don't even show the Caldwell tackle

И за крај - 35 - On this day, in 1976, Manchester City won the League Cup. They've not won a major trophy since. Anniversary.

Честитки, се прави нов банер за на Стретфорд :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас би ви рекла да прекинете со шпекулации, стварно веќе, знаете дека од 2002 слушам дека секоја сезона му е последна на Ферги?

Kajgana Shop

На врв Bottom