Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ама му светнаа очите кога го праша за блинд

Последно уредено:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
А вие па шо се правите светци овде, и после вакви срања на 4 утакмици, вие сте уште бетар од нас шо кажуваме шо ни лежи на душа. Демек вие сте лојалноте на системот, кхм на ФИЛОЗОФИЈАТА. Да се мочам во филозофијата јас, кога сите почнаа да се драпаат со нас, дури и овие педериве од коментатори на спорт клуб. Нека земат нека се запалат, а не да ми бара време за да донесел резултати! Јас сето мое време му го давам, вака или така. Еве и по цел ден овде го губиме и дискутираме за нив, пред се од нашата љубов кон клубот. А тие како ни возвраќаат?! Која е разликава од Мојс до ван Гал??? Јас не гледам разлика! И едниот бараше време и другиов бара време! А време нема!!! Замина сезонава јабана уште не почната!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
A не знам па шо е со бранењето на некои играчи? Гледате уствари шо играат или се заебавате? Оваа ситуација ако не е за осудување не знам што е. Да дадеш тешки милиони за некој играч треба да знаеш точно која улога ќе ја игра во тимот и што точно се очекува од него. На терен гледаме, маалски фудбал, чекаме нешто така само од моментот да створат без никаков концепт. Кога ни одзедоа топка на средина и тргнаа во напад Барнли, во еден момент Перси, Руни и Мата трчаа назад еден до друг на оддалеченост од 10 метри. Битно стручњаците на клупа ја составиле тактиката и чекаат да вроди плод. :facepalm:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
Кои шанси сте ги створиле бе ебате батхедот, шут на гол немавме пак. Ќе им ебам омилените позиции, стај ги 4 4 3 и има да ќутат и играат

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.714
наше е детево шо им го закачи на Сити :D

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Диуф цел Етихад го претрча и гол им шибна на Сити. Руни и Рвп на факинг Барнли не можат шут на гол да му упатат. Се е заминато у курац.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Сега следува пауза од две недели во кои се надевам дел од повредените ќе се вратат.

Средината ни е очај, одбраната со Еванс жали боже. Како бре не можеш да процениш и пуштиш соодветна брзина на топка кон твојот играч!? Јас сум аматер во фудбал ама никогаш не ми се случило тоа! Флечер го промашува пасот за 3-4 метра или го пушта зад играчот...Тоа да го направам би се засрамил и би останал со некој после тренинзи да го вежбам и да не се брукам! Професионални фудбалери еј. Врвен фудбал, врвен тим, врвна лига. И опинок играчи.

Не му замерувам на Ван Гал за формацијата. Си ја сака таа, нека ја игра. И нашиве пред да го земат знаеле која формација ја преферира. Нека комбинира играчи, нека пробува, нека казнува. Повредите си го прават своето, но мора и тие што играат да се потрудат повеќе! Средниот ред буквално се крие, не сака да прими топка а Блекет е приморан да си подава со Де Геа. Што е тука крив нападот кој нема кој да му подаде салам топка? Што им фалеше на акциите кога Ди Марија го проигруваше нападот?

Денес можевме и полошо да си поминеме, т.е пораз. Така да 2 поена од можни 9 и не е толку трагично ако ни следува период каде играчите конечно ќе ја сварат новата тактика на менаџерот и ќе се уиграат со новите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
абе не е дека ќе било подобро ама мењате мислења ко што ќе дувне ветрот, тоа сака да ви каже Ред Џон :) никој не вика ни дека ќе е подобро ни полошо, не ќе смени нешто ако пишете 1378 пати дека требало да се смени формација.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.146
Ајде да не судиме и пресудуваме, ќе чекаме уште, што било, поминало, па и ова ќе помине...се надевам. Само да не биде после 10 кола со 8 бода да сме 17-ти на табелата, е тоа ќе биде срам невиден...

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Две недели пауза, нека одморат ајде :icon_lol:. На ОТ играме против КПР, тим што во најмала рака треба да биде растртен со минимум 2 разлика. Но со моменталните стандарди и игра, задоволен ќе бидам со било каква 1:0 победа. Нека се вратат барем пола повредени, посебно Херера најмногу фали во тимот. Ќе се пробаат најверојатно новите засилувања, нека им е со среќа. Секако некој и ќе си замине што ми дава дополнителен мотив да ги гледам, оти стварно мачно беше станување у 6 ипол сабајле за овој очобол.

Edit: Gangsta scores for Palace..

Последно уредено:
Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
Мене единствено не ми е јасно зошто се толку судиите против нас и зошто Ван Гал не стане да направи малку притисок и кон судиите и кон играчите...Ова е исто како незаинтораноста нa Mojс...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Е ајде де. Лани за Мојс викавме ваков таков, безкичмењак, нема дисциплина. Овај од ко дојде не е станат од тоа столчето, и само тефтерот враце, друго ништо. И Фергусон со тефтери ја водеше екипава.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Да бе, го гледаат овие дека не станува и не трчаат, си се заебаваат. Шо, секако нема да ги види и му еби мамето ако сака.

Јас сум да кој ќе помини по аут линија со тефтерот по глава да го ака.

Kajgana Shop

На врв Bottom