Бавча
идол на младите
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 11.821
- Поени од реакции
- 11.446
Не сумњам, затоа и се радувам ко ученичеДокторот што ја кажа оваа информација е зет на жената која пие чај во кафичот на Гил секој вторник...сигурен извор е
Не сумњам, затоа и се радувам ко ученичеДокторот што ја кажа оваа информација е зет на жената која пие чај во кафичот на Гил секој вторник...сигурен извор е
Изагире и средина играч хм... шо знам некој НЕПОЗНАТ можи ќе земиМислам дека ќе има уште едно засилување на бековските позиции, т.е ќе се донесе еден десен или еден лев бек, плус со креативец.Ама ајде да видиме
Ами со Банега шо бидна? А Хамшик, Швајни, Хазард, .....?Изагире и Насри или Снајдер според мене ќе бидат тие играчи
Не знам шо замарате за овој Банега јас кажав дека е добар играч и објавив 2-3 видеоаАми со Банега шо бидна? А Хамшик, Швајни, Хазард, .....?
Ако неможе да издржи без нив, да го пратиме и него во Сандерленд
Точно така Само екстра корисните и квалитетни играчи можат и после 30+ години да играат значајна улога за тим како Јунајтед. Останатите, за жал аут!Ако неможе да издржи без нив, да го пратиме и него во Сандерленд
Од една страна ми е криво што си одат вакви лојални играчи, од друга страна пак ми е мило што ќе имаат шанса да одиграат уште 4-5 добри сезони како стандардни играчи, кога веќе тоа не им беше овозможено кај нас... А, од трета страна пак се отфрла "вишокот" во Јунајтед и се отвараат вратите на младите играчи кој чекаат шанса да се докажат, или пак оние кој ќе бидат донесени (се надевам ќе има некој таков на бековската позиција), се подмладува тимот со играчи желни за докажување и гладни за трофеи... Тоа е тоа
Ако бе малце така....интересно еЕј шо е работата со вас бе, што го нервирате Гоше?
Само мене реченицава ми има и скриено значење и некаква најава или стварно е таква?Од новинарот што го уредува веб сајтот:
Btw, I expect we'll announce pre-season tour squad on Monday. Maybe morning, probably lunchtime when we board/fly.
шо бидна со трансферот, од сабајле го чекам ама изгледа ќе се реализира во подоцните часови а?кој сака да се клади со мене дека утре ке има трансфер???