Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.446
Докторот што ја кажа оваа информација е зет на жената која пие чај во кафичот на Гил секој вторник...сигурен извор е (y)
Не сумњам, затоа и се радувам ко учениче :LOL:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.082
Поени од реакции
1.641
Вес и Џон заедно имаат 754 одгирани натпревари O.O

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мислам дека ќе има уште едно засилување на бековските позиции, т.е ќе се донесе еден десен или еден лев бек, плус со креативец.Ама ајде да видиме :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислам дека ќе има уште едно засилување на бековските позиции, т.е ќе се донесе еден десен или еден лев бек, плус со креативец.Ама ајде да видиме :)
Изагире и средина играч хм... шо знам некој НЕПОЗНАТ можи ќе земи :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не, не моја желба е Насри или Снајдер, и еден лев или десен бек немора да бите толку познат :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Изагире и Насри или Снајдер според мене ќе бидат тие играчи

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако неможе да издржи без нив, да го пратиме и него во Сандерленд :ROFLMAO:

Од една страна ми е криво што си одат вакви лојални играчи, од друга страна пак ми е мило што ќе имаат шанса да одиграат уште 4-5 добри сезони како стандардни играчи, кога веќе тоа не им беше овозможено кај нас... А, од трета страна пак се отфрла "вишокот" во Јунајтед и се отвараат вратите на младите играчи кој чекаат шанса да се докажат, или пак оние кој ќе бидат донесени (се надевам ќе има некој таков на бековската позиција), се подмладува тимот со играчи желни за докажување и гладни за трофеи... Тоа е тоа :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Ако неможе да издржи без нив, да го пратиме и него во Сандерленд :ROFLMAO:

Од една страна ми е криво што си одат вакви лојални играчи, од друга страна пак ми е мило што ќе имаат шанса да одиграат уште 4-5 добри сезони како стандардни играчи, кога веќе тоа не им беше овозможено кај нас... А, од трета страна пак се отфрла "вишокот" во Јунајтед и се отвараат вратите на младите играчи кој чекаат шанса да се докажат, или пак оние кој ќе бидат донесени (се надевам ќе има некој таков на бековската позиција), се подмладува тимот со играчи желни за докажување и гладни за трофеи... Тоа е тоа :)
Точно така :) Само екстра корисните и квалитетни играчи можат и после 30+ години да играат значајна улога за тим како Јунајтед. Останатите, за жал аут!
--- надополнето: Jul 8, 2011 3:31 PM ---
Еј шо е работата со вас бе, што го нервирате Гоше?
Ако бе малце така....интересно е :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има право Гери, за тоа какви играчи се носат, бесни коњи што сакаат трофеи па после и да ги продадеш ќе заработиш и ќе ги пратиш у пм, ќе земеш нови. Што ако земеш некој што освоил сешто, презаситен е, нема мотив. (Ок, знам за Гигс ама еден е тој човек :))
--- надополнето: Jul 8, 2011 3:38 PM ---
Од новинарот што го уредува веб сајтот:

Btw, I expect we'll announce pre-season tour squad on Monday. Maybe morning, probably lunchtime when we board/fly.
--- надополнето: Jul 8, 2011 3:57 PM ---
Manchester United youngster Charni Ekangamene has signed his first pro contract. Great news, very good player.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Од новинарот што го уредува веб сајтот:
Btw, I expect we'll announce pre-season tour squad on Monday. Maybe morning, probably lunchtime when we board/fly.
Само мене реченицава ми има и скриено значење и некаква најава :) или стварно е таква?

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
кој сака да се клади со мене дека утре ке има трансфер???
шо бидна со трансферот, од сабајле го чекам ама изгледа ќе се реализира во подоцните часови а? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom