Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Читам сеа за Миранда.. Ако дадеме 30 милки за 29 годишен фудбалер ебаму работа...
Додека почне сезоната 30 ке има..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Абе мушко не читај се и сешто и не верувај во се и сешто.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"@MOgdenTelegraph: Nothing happening with #mufc and Miranda. Roll on Brazil..."

агентот негов пуштил патки. Дајте ги бе децава Холанѓани кај нас немало промашај со лале :D
Депај да се земе, и така немаме крила, неколку пати наши скаути го следеа го зголемуваме интересот.

Mислам дека треба и детево да си го лапнеме за 5-6 милки. Неверојатен талент е. На FIFA за 2 сезони станува ѕвер. 94 спринт 91 забрзување 95 стамина, 90 сила, 98 стендинг такл, пасовите му се над 83 сите. ДМ игра а може и ЦМ баш таков каков што ни треба. Мислам дека под палката над Ван Гал ќе се развие во еден од најдобрите.

:icon_lol:
Македа на ФИФА се развиваше до 92, ФИФА не е веродостојна. :D

Холандски весник јави за Депај кој е прилично веродостоен, за слична сума ко оваа. Јас би го заменил веднаш со Јанг, дечкото има 20 години а маса има ко Јанко и Валенсија да не збориме за шут и дриблинг, плус ќе игра под ЛвГ.

Миранда има 29 години ама ни треба искусен стопер зошто моментално најстариот стопер ни е Еванс, не би имал ништо против да се купи Миранда само што нема да се случи чим вика Огден. Ни треба искуство иако Еванс има акумулирано огромно искуство од Рио и Вида, истото важи и за Џонс и Смолинг.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Депај да се земе, и така немаме крила, неколку пати наши скаути го следеа го зголемуваме интересот.

Македа на ФИФА се развиваше до 92, ФИФА не е веродостојна. :D

Холандски весник јави за Депај кој е прилично веродостоен, за слична сума ко оваа. Јас би го заменил веднаш со Јанг, дечкото има 20 години а маса има ко Јанко и Валенсија да не збориме за шут и дриблинг, плус ќе игра под ЛвГ.

Миранда има 29 години ама ни треба искусен стопер зошто моментално најстариот стопер ни е Еванс, не би имал ништо против да се купи Миранда само што нема да се случи чим вика Огден. Ни треба искуство иако Еванс има акумулирано огромно искуство од Рио и Вида, истото важи и за Џонс и Смолинг.
Знам се шалам :D

Депај изгледа добро дете. Има снага како Валенсија а техника како Нани (се надевам повеќе мозок од овој). Шутот му е добар. Може да биде полн погодок.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не знам дали да се смеам или да бидам загрижен за видеово :cautious:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.587
Поени од реакции
8.225
Од холанѓанциве што не поврзуваат највише мерак ми прави Класи(е) , за 2-3 минути што го гледав многу мерак ми направи(јутуб компилација).Дечкото има се пас, клизач, добра техника, + изведува set-pieces за ПСВ.Е сега не ми текнува како стоеше со шутот, ама по градбата многу ме потсеќа на Сколс башка плејмејкер е.

Млад е за 10-15 милионки би можел да се земе, зашто да не се проба не е некоја сума за дете кое е 3пати подобро од Клеверли.22г. има, простор за развиток има, ако веќе се донесува класа плејмејкер, детево може да биде одлична опција за ротација со плејот.( нели млад е, да не се прегори, постепено нека добива искуство и нека се развива).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
она па глупоно грче од Републик оф Манкуниа пишал наслов Glazer dead :tapp: ко демек фамилија му убил, пиши has passed away, имај почит малце.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.640
Поени од реакции
11.717
Од холанѓанциве што не поврзуваат највише мерак ми прави Класи(е) , за 2-3 минути што го гледав многу мерак ми направи(јутуб компилација).Дечкото има се пас, клизач, добра техника, + изведува set-pieces за ПСВ.Е сега не ми текнува како стоеше со шутот, ама по градбата многу ме потсеќа на Сколс башка плејмејкер е.

Млад е за 10-15 милионки би можел да се земе, зашто да не се проба не е некоја сума за дете кое е 3пати подобро од Клеверли.22г. има, простор за развиток има, ако веќе се донесува класа плејмејкер, детево може да биде одлична опција за ротација со плејот.( нели млад е, да не се прегори, постепено нека добива искуство и нека се развива).
тие видеа чуда прават, Пул се изгорија више со купувањето на Даунинг :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
логиката на сликава вришти. Берба го шитнаа оти Чича му го зеде местото, Нани никој не го бенчна, сам се бенчна, за Погба кажано е.

Kajgana Shop

На врв Bottom