- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 865
- Поени од реакции
- 600
Ja pofaliv tokmu ovaa odbrana na De Gea ,ima vo temata za BPLpraenje pametna? wtf? I pak ova sreka znaci? ccc....

Ja pofaliv tokmu ovaa odbrana na De Gea ,ima vo temata za BPLpraenje pametna? wtf? I pak ova sreka znaci? ccc....
ne,,,,se,,,,razbirash,,,,,ti,,,,,od,,,,futball,,,na sreka e ova*
*vidi LS temata ekspertiza
фросе мене вака , барај и на ферка исплескај јаpraenje pametna? wtf? I pak ova sreka znaci? ccc....
Зашто толку акцент му ставате на Клеверли, кога според мене е најдобриот во средината утакмицава, и Керик и Фелаини се тапа, Џонс киксува, Рафаел е ужасен, Мата ништо посебно, без врска набацувања и слично, Велбек многу ја гњави, Руни ја утна топката да ја зафатеше можеше гол да биде...
Гледаме погрешна утакмица тогаш.Зашто толку акцент му ставате на Клеверли, кога според мене е најдобриот во средината утакмицава, и Керик и Фелаини се тапа, Џонс киксува, Рафаел е ужасен, Мата ништо посебно, без врска набацувања и слично, Велбек многу ја гњави, Руни ја утна топката да ја зафатеше можеше гол да биде...
Ај МРШ!Ne ve biva..![]()
-1 за јунајтед +1 за сити ... одлично се вклопва во вакви натпревари !!!!Што "игра" Клеверли у формацијава?![]()
мислам играат 4-3-3 и 4-5-1 се трансформираат..Што "игра" Клеверли у формацијава?![]()