Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Зашто толку акцент му ставате на Клеверли, кога според мене е најдобриот во средината утакмицава, и Керик и Фелаини се тапа, Џонс киксува, Рафаел е ужасен, Мата ништо посебно, без врска набацувања и слично, Велбек многу ја гњави, Руни ја утна топката да ја зафатеше можеше гол да биде...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Зашто толку акцент му ставате на Клеверли, кога според мене е најдобриот во средината утакмицава, и Керик и Фелаини се тапа, Џонс киксува, Рафаел е ужасен, Мата ништо посебно, без врска набацувања и слично, Велбек многу ја гњави, Руни ја утна топката да ја зафатеше можеше гол да биде...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Зошто Кагава не игра, ЗОШТО?!?!?!!?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Гледаме погрешна утакмица тогаш.
Фелаини просечно игра некаде со ниво на Клеверли
Керик ја игра една од подобрите утакмици во последно време.
Клеверли нема муда да де пас во празно бе, Руни милион пати му се понуди овој не бе до Рафаел само знае.
Нека иде нека крши глава само наредна сезона да не го гледам во тим на Јунајтед!
Никад не сум мразел играч од Манчестер ама изгледа он ќе биде првиот.[DOUBLEPOST=1395779862][/DOUBLEPOST]
Ај МРШ!
Иди испи го млекото и легни си.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Што "игра" Клеверли у формацијава? :вонзем:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Клеверли си игра поштено и на сигурно, плус теренот не овозмужува да се игра со топки во простор, се лизга ептен...

не игра пефректно ама подобро од пола играчи да, тоа ми беше зборот

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Тоа е голот беше 80% среќа, 20% грешка на Рафаел, додуша се лизна, ама претходно исфрли и ваљда неможеше повеќе да стори. Иако според мене Рафаел е лош и тоа многу.
Друго, нека ги става Валенсија и Кагава и нека фрла се на една карта.

Kajgana Shop

На врв Bottom