Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Aj ne se pravete deka vi e seedno zosto mene ne mi e seedno kakov i da e kupot finale si e finale koga veke sme stignale do tuka zoso i da ne go osvoime, eden pacerski tim kako sanderlend vo sishe da ne stavi i da ne tepa aman veke :facepalm:

Kako i da e ide ova na dusha na DDG ne smee takov gol da primi. Ama ne znaci deka treba slednata Lindo da brani :icon_mrgr:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
LELELELEL ГЛЕДАВ САМО ПРВО ШТО СЕ ДЕСИЛО КЕ СЕ ОТРУУЈАААААААААААААМ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
Велбек не сака да дава од лесни ситуации, уште не научивте. Сака пета, ова она, лоб некој. Трансферов на Мата ме развесели и ова што ни се случи вечерва не влијаеше многу, ама уште и со Мата ако не испадне утре е тогаш ќе е:pos:
епа во случајов го лобуваше стадионот.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Aj ne se pravete deka vi e seedno zosto mene ne mi e seedno kakov i da e kupot finale si e finale koga veke sme stignale do tuka zoso i da ne go osvoime, eden pacerski tim kako sanderlend vo sishe da ne stavi i da ne tepa aman veke :facepalm:

Kako i da e ide ova na dusha na DDG ne smee takov gol da primi. Ama ne znaci deka treba slednata Lindo da brani :icon_mrgr:
Точно. Си пукаме сега сеир, ама не требаше да се дозволи ваков епилог. Дај гол, стегни ги во второ и друга ќе беше приказната, а ние се браниме среде ОТ. Среќа што се случи некоја таква околност и падна голот за 2-1, ама ДДГ мораше подобра реакција.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
На Де Геа му текнало на Агуеро, Негредо, Џеко, Силва, Туре и на кошмарите кои ги има од Сити и си рекол "дај да им попушам на овие, помалце ќе ме заебаваат."

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.677
Поени од реакции
59.647
Испровоциран сум да го напишам мојот втор пост во темава...

Жално е ова што се случува на Јунајтед. Не сме научени да ги гледаме во вакво издание.
Откако си замина Ферги гледаме друг Манчестер.
Не знам дали виновникот е Мојс, или пак повредите на клучните играчи.

Да, се чувствува и отсуството на играчите, но сигурно оние на Сандерленд, на Свонси, на Кардиф не се ништо подобри од оние што моментално играат во Јунајтед.
Сепак вината сметам дека е кај Мојс

Имаше солидни резултати со Евертон, па очекував добро да се снајде и на клупата на Јунајтед, но испадна Југото подобро го возел од Мерцедесот :D

После толку неуспеси, во било кој тим ќе му дадеа отказ. Мислам дека тоа требавте да го сторите и вие... многу порано

Ви посакувам што поскоро нов тренер, и барем влез во ЛШ :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Жално е ова што се случува на Јунајтед. Не сме научени да ги гледаме во вакво издание.

Да, се чувствува и отсуството на играчите, но сигурно оние на Сандерленд, на Свонси, на Кардиф не се ништо подобри од оние што моментално играат во Јунајтед.

Имаше солидни резултати со Евертон, па очекував добро да се снајде и на клупата на Јунајтед, но испадна Југото подобро го возел од Мерцедесот :D

После толку неуспеси, во било кој тим ќе му дадеа отказ. Мислам дека тоа требавте да го сторите и вие... многу порано

Да му даеме отказ пошо фалат 10 играчи ради повреди? Фергусон требаше одамна да лета поради тоа. Да видиме следната сезона што ќе направи, оваа година имаше големи промени и во самиот кадар на клубот, па почнувајќи од летниот период и се навака имаше големи претумбации.

Не знам како да ви кажам на вас од другите клубови, знам дека ви е чудно ама Манчестер не функционира така, за 140 години имал само 20 менаџери негде. Без разлика што е мачење оваа сезона, мењање тренери не секад значи промена на подобро.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
и после топките не го удирале велбек :D ... денес покажа и докажа дека нема осет, него сите голови му се случајни . #InWelbeckWeTustNot

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
И по скај флај, флај
Shajzelize, shajzelize, shajze :).

Welbeck crni Danny I Jones znaev deka ke promasat, dodeka siguren bev vo Fletch.Dobri odbrani na DeGea, no...

Barem stignav doma da ja fatam, posle 60ta so gleav,Chicharito najslab, Fletch I Smalling najdobri, Januzaj morase da podade desno na Welbeck crni Danny I potoa Jones koga bese vo sprint...

Minus uste ednas so ne pritisnaa I mu dozvolija na fucking Sanderlend da igra na revans na OT I opet mi e.zal za Mojs.Arno barem ne izgubivme od glupiot gol na kraj nego gledavme penali na koi se pokaza koi sme :).

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137

Со се се сложувам освен со отказот. Чисто ради политиката на Јунајтед во тоа прашање. :) Иначе колку и да се вадиме со повредите, факт е дека до сеа Мојс скоро ништо нема покажано. :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
дај некој нека ми го анализира од второ натака, сакам да знам што се дешавало...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
дај некој нека ми го анализира од второ натака, сакам да знам што се дешавало...
Ништо не се дешаваше. Сандерленд држеше топка, Јунајтед се бранеа во 16ник. Имавме 2 добри контри, ама Јанузај место да подаде лево или десно, каде што имаше сами соиграчи, он се реши да шутира. Во 118 ни го шлупнаа по кикс на Де Геа. Одма после тоа дадовме гол, по асситенција на Јанузај, кој по некое чудо подаде. :D И пеналите.

Kajgana Shop

На врв Bottom