I messed up my entire life because i sniffed
Ви текнува на фацава?
Многу јасно, само ќе додадам и соиграчите. Сепак не е исто да играш покрај Руни, и да не играш . Добро е шо има искуство во ПЛ.И Валенсија беше потпросечен играч и играше во Виган и Рекреативо, ама гледајте сега... така да, не се сомневајте во Ферги за Јанг, едно е да играш под палката на некој тренер од трета класа, а друго е кога си под на Ферги палката
Кога е пресот сакам да го гледам?Де Геа ќе стане официјално играч после 30ти зошто тогаш му почнува договорот со новиот агент кој всушност е и агент на Нани, Рафаел, Фабио, Андерсон и Евра.
Јанг ќе стане официјално играч за некој час кога Хјуз ќе каже дека е нов менаџер на Астон Вила
За Модриќ ќе гледаме шпански серии, исто како со Бербатов, тој претседателот на Тотенхем, Леви, додека не те исцица нема играч.
BTW, прошлиот викенд, син му на САФ, Дарен Фергусон го однесе Питербороу Јунајтед во Чемпионшип дивизијата. Ај наредната година во ПЛ
Си ме изнасмеал брат, секоја честЧовеците се делат на ного начине, а се множат само на еден, за тва уживајте и ебајте се!
Кој прес?Кога е пресот сакам да го гледам?
Абре мислев на тоа што Хјуз е „наш“, ме разбираш? Полесно ќе оди работата. Не биди буквалиста.Јанг ќе стане официјално играч за некој час кога Хјуз ќе каже дека е нов менаџер на Астон Вила
Човече дали си нормален, wooww, најбољи пост до сега, која споредба, бравоОва како на старата NBA на МАМЕ32 ако се сеќава некој која се играше со двајца играчи во тим и ако дадеш 3 коша со ред играчите добиваа нешто како "he is on fire" и после секој шут додека не примат кош, им е кош од било која позиција и со некој fire-effects
Во редАбре мислев на тоа што Хјуз е „наш“, ме разбираш? Полесно ќе оди работата. Не биди буквалиста.