Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Да се критикува или да се даде поддршка? Помалку од едното, повеќе од другото

Во врска со Дембеле, кога направи трансфер од Фулам во Тотенхем имаше една интересна изјава од Јол. Кажа дека изборот бил на Муса каде ќе заврши бидејќи да почекал уште една година ќе заминел во еден од најдобрите клубови во Англија и светот. Ние го сакавме тогаш и најверојатно ќе завршеше кај нас али следната година, но не му се чекаше и отиде во Тотенхем. Инаку е одличен играч но сега е кај Леви.

Шансите Леви да пушти играч кај нас без да не потроши да максимум не постојат. :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
И некое преводче да имаше немаше да е лошо, на овие англичаните никако не им се разбираат некои зборови, иако сметам оти имаат посекси акцент од американците. :D

Ја некои сцени ги враќав по неколку пати, Бат и Сколс се најтешки за разбирање.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Само што го завршив Class of 92`, јако нема што. Врвот ми беа Бекам и Бат со колите, Бекам ја чувал бетер од Викторија, а Бат со ланците да не му ја украдат :ROFLMAO:

Доста работи не ги разбрав особено Сколс кога зборуваше и среќа стариот само една две сцени имаше каде што збори иначе ќе требаше да го угасам и да чекам преводи за филмот :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Само што го завршив Class of 92`, јако нема што. Врвот ми беа Бекам и Бат со колите, Бекам ја чувал бетер од Викторија, а Бат со ланците да не му ја украдат :ROFLMAO:

Доста работи не ги разбрав особено Сколс кога зборуваше и среќа стариот само една две сцени имаше каде што збори иначе ќе требаше да го угасам и да чекам преводи за филмот :D

Го разбра ли делот каде Гери Невил вика:
- Koга го видов нивото на игра на Рајан Гигс кога прв пат дојдов во Манчестер, си помислив, ауу, Гери, ако треба да играш така да влезеш во прв тим, подобро уште сега да си вратиш од каде што си дошол и да продолжиш да си шутираш стари топки.
:pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Го разбра ли делот каде Гери Невил вика:
- Koга го видов нивото на игра на Рајан Гигс кога прв пат дојдов во Манчестер, си помислив, ауу, Гери, ако треба да играш така да влезеш во прв тим, подобро уште сега да си вратиш од каде што си дошол и да продолжиш да си шутираш стари топки.
Да да, колку слатко се изнасмеав на овој дел :ROFLMAO:
Ама Гери бил нај не талентиран од сите овие што успеале да станат професионалци и дополнително вежбал да ги стигне. После кога се навежбал им ги скршил кичмите и сите гледале и очекувале од него како капитен :sneaky:
Имаше еден дел кај што Бекс вика дека кога не знаеле што да прават го гледале Гери и они по него :D

Едит: И делот кога набројуваа како стариот ги лажел зошто ги изоставувал од некој натпревар, права лисица е старото :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Убав момент е и кога Фил Невил 6 месеци вежбал step-overs, сметал дека треба одбранбен играч да поседува и некоја финта, дриблинг, и таман собрал храброст да направи еден на премиерлигашки меч, сите прснале да се смеат.
Направил double stepover, и вика, тоа беше најперфектиот stepover што можеше да го направам и му дошол Кин, и му кажал:
- Don't you ever do that again...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Убав момент е и кога Фил Невил 6 месеци вежбал step-overs, сметал дека треба одбранбен играч да поседува и некоја финта, дриблинг, и таман собрал храброст да направи еден на премиерлигашки меч, сите прснале да се смеат.
Направил double stepover, и вика, тоа беше најперфектиот stepover што можеше да го направам и му дошол Кин, и му кажал:
- Don't you ever do that again...

Пробав, тешко ми е 5 збора ги разбирам, 5 не - 10 пати треба да вратам за да ги разберам.Превод кога ќе се најде за ова?

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Пробав, тешко ми е 5 збора ги разбирам, 5 не - 10 пати треба да вратам за да ги разберам.Превод кога ќе се најде за ова?

Teшко да се најде превод олку брзо, плус има уште еден сличен филм со слично име од 2002-ра.

Ве молам не го раскажувајте филмот.
Се извинувам, требаше у Спојлер да ги ставам постовите.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
ве молам раскажете го филмот!
барем деловите што ви оставиле впечаток :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.290
Поени од реакции
8.484
Што вика најубавата македонска навивачка на Манчестер ќе се оправите? :icon_lol:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Лига на Шампиони l Пред нашиот дуел со Шахтјор...

Вечер играат У19 и мора да победат ако сакаат понатаму да одат, Џејмс Вилсон ќе биде капитен и ќе ги предводи. Мечот се игра од 20 часот.

Еве неколку цитати од легендата Рафа.

"It was a huge thing, replacing a legend like Gary Neville, wearing his number, but he taught me to live with it and make him proud one day"

"This Jersey is special, and I think I've inherited its "Being the fan's representative on the pitch" quality."

"This is a special club to me, and it would be a dream to retire here, just like Gary and Scholesy did."

"My daughter also supports ManUtd. I don't think you'll ever find me or her wearing anything else but Utd merchandise at home or anywhere"

"Let's hope she keeps supporting us, or we're going to have a problem"

:cuc:

И убава слика од Олд Трафорд.

Kajgana Shop

На врв Bottom