Forward passes
1. Liverpool (225)
2. West Brom (186)
3. Fulham (179)
----------------------------
17. West Ham (100)
18. Man Utd (94)
Илустрација колку беа очајни и безидејни, на домашен терен.
Денеска попладне споредував пасеви на наши играчи од средина, со еден играч на Евертон, и ужасна е.
Не ти треба статистика, доволно говори фактот дека Ван Перси требаше да се врати назад со Њукасл, за да му протне долга топка на Чичарито.
Ја да сум средишен играч, и да дојде напаѓач тоа да го прави, само затоа што јас не знам или немам доволно верба во своите способности, веднаш во знак на почит, би го напуштил теренот. Без размислување.
Тоа е врв на способностите на еден играч од средина. Долга топка.
Уште кога ке видам дека трчаат напред, и шират раце во стилот, каде да ја дадам топката?
Тоа што Ферги успешно го скриваше со својата генијалност, сега полека испливува.
Ке се навратам на Баркли, кој и да го купува, а се надевам дека ке сме ние, подобро е да го стори тоа што побрзо.
Дејли телеграф почнуваа медиумска кампања кај Хоџсон, да го вклучи во тимот за Светско, а и веќе е The next big thing.
Mногу ке ми биде криво ако некој ни го собере, дечкото е баш она што ни треба во моментот.
Има да го тупам со Баркли се дур не го купат
--- надополнето: 10 декември 2013 во 01:41 ---
Jaсно де, ама немањето среќа беше аргумент на неколкумина на темава, а се забележува и без статистикиве дека одвај по една-две шанси праиме на утакмица.
Кажав, меѓу другото.
2-те стативи, зицерите, "пеналот".