Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Јас изгледа ќе сум првиот што ќе пише овде на новиот форум :)

Ја испуштив преги парадата, не ја гледав во живо, некој да стави линк/видео?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Само едно нешто ќе кажам.

ГЛОРИ ГЛОРИ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Жал ми е за поразот но тоа е тоа, и јас сум нервозен ама препрочитајте се малку, плукате по САФ и Рајан Гигс, едни од најголемите легенди на клубот. Нека и е честито победата на Барселона, сосема заслужено.

GGMU !!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Жал ми е за поразот но тоа е тоа, и јас сум нервозен ама препрочитајте се малку, плукате по САФ и Рајан Гигс, едни од најголемите легенди на клубот. Нека и е честито победата на Барселона, сосема заслужено.

GGMU !!
Тоа и мене ме нервира кога плукаат по играчите и по САФ.. никој не е крив за поразот, подобри беа и не победија, можеби ете ако ја згуснеше средината со Флечер и ако само Руни почнеше како најистурен со Парк и Нани како крила ќе изигравме подобро, ама сето тоа е МОЖЕБИ и ништо друго.. Затоа да уживаме во тоа што е наше - 19ката, па со некое засилување да се надеваме за реванш во следните год. Поздрав..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Абе кај ми летна постот?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Sky News confirm that around 150,000 braved the rain for the Manchester United parade today in Manchester.

За тие што испуштија додека не најдеме видео - Колку само истураше и фановите беа во голем број. Алал да им е. Ферги пееше Are u watching Merseyside еден момент, Евра и Бебе не се делеа од микрофонот, едно време Евра му пееше на Сер Боби oh bobby ohhh bobby oh :pos: Гил изјави дека наредниве три недели ќе биде многу зафатен (што значи очекувајте засилувања) и после со САФ и персоналот ќе одат на одмор и дека ќе се гледаме повторно од турнејата во САД :)

П.С. We are parading our 19th title on Stevie G's birthday. Happy birthday you bitter cunt :eek:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Очекувам наредната сезона да ги истуриме сите по ред.... GGMU !

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Честитки за сите вистински фанови на Манчестер кои имаа храброст, признаа спортски пораз, честитаа титула. Честитки за големиот Фергусон, за неговата голема храброст да се надигрува на теренот со било кој противник, дури и со оваа Барселона во финале, и честитки за неговата големина спортски да признае пораз и да честита, а не да плука по судии. Затоа ќе го паметиме како еден од најголемите во историјата. Заслужено игравте во финале, мислам свесни сте и вие и сите дека овој Манчестер(кој за многу беше слаба екипа) е многу квалитетна и силна екипа, противникот беше пресилен(не се фалам:)) и ќе ви порачам само една изрека, која ја употребуваше Гвардиола, а совршено ќе ви се вклопи и на вас, пред се на играчите на Манчестер: Не мислете на една сезона, мислете на историјата која ја создавате.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Според мене сер Алекс можеше да игра повлечено како Интер али нејкеше сакаше да им направи пресинг и да ги наполниме можеби преоптимистичко со обзир на годините и типот на игра на играчите верувам дека човек додека жив учи а тоа се однесува и на сер Алекс одигра два меча против циганите а со тоа и нивните тактики (кои не верувам дека за брзо време ке се сменат) веројатно ги научи.
Во тој дуел многу битни беа перфомансите на играчи кои потпадна под притисокот на циганите и лошото беше што на 1-1 не нападна како што нападна за 3-1 несмеевме да чекавме и да им оставиме место и време за игра на скапаниве цигани но таа е тоа идеме понатака и се надевам на слатка одмазда следната сезона.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џошуа Кинг позајмен до крајот на сезоната во Менхенгладбах без опција за купување. Македа ќе се врати и ќе остане во тимот.

Kajgana Shop

На врв Bottom