Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Леле не можам да го дочекам финалето. Иако постои скоро сигурна ситуација да не го гледам :kesa: ама толку многу посакувам да победиме, да ги треснеме од земја еднаш тие актерски џуџиња, да има докажеме дека не се совршени како што сите ги мислат и дека еден тим може да постигнува врвни успеси иако сите не го сакаат многу многу оти немал ѕвезди или не играл атрактивно или не знам што....САМО ОВОЈПАТ ДА ОСВОИМЕ ЛШ ПА ПОСЛЕ АКО САКА И ЛИВЕРПУЛ 2 ГОДИНИ НЕКА ЗЕМА ПЛ И ПАК НЕКА БИДАТ НАЈТРОФЕЈНИ :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Joel Glazer: "What Sir Alex wants, Sir Alex will get. His job is only to name the player."

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.753
Поени од реакции
21.422

Евра > синчето > преден план the KING !!!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Еве зошто не потпишавме со Стекеленбург. :icon_lol:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
Требаше ова во фан клуб Барса да го постираш :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Chicharito: "I don't want the no.9 shirt - I will never change from 14. I chose it because my father had it."

"It was a surprise that this huge, glorious club feels like a warm, close family. Sir Alex is the father - of everything."

"I'm a lucky guy to have one of the best jobs in the world when other people cannot live their dream every day like me."

--- надополнето ---

Декорот на Вембли:

The SEF Wembley mosaic will say "SPIRIT of '68" in silver writing. The upper tiers of the United end will form a Utd bar scarf design

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Ја смислам дека Цеск отприлика го е погодил составот сепак со САФ не се знае ништо

--- надополнето ---

позади голот македонско знаме? а до него црногорско? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom