Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
SAF "Not falling for that sure."

Ако ова е заебанција од Пеп треба да знае самиот дека и ние ова го пробавме лани со Баерн, стариот не е од вчера во фудбалот.

--- надополнето ---

Викаат дека е договорен и Ешли Јанг. Зошто мислам дека се глупираме со типов?
[ /QUOTE]
Мое мислење дека Пеп финти праве да не ни беше Ферги можеби и ќе наседневме само што Ферги ги измисли овие работи ,а за Јанг ич несакам да дојде кај нас
има добри наварувања и брз е ама не е нешто посебно боље Санчез да го земеме тој е класа играч.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
[/COLOR]Викаат дека е договорен и Ешли Јанг. Зошто мислам дека се глупираме со типов?
Не си единствената, Јанг е типични крило. Точно е дека може да игра и лево и десно, ама ни од блиску не ги решава проблемите што ги имаме во средниот ред, каде ни недостасува креативец.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Видиќ: Нема да паднеме на „валканите“ трикови на Вембли

--- надополнето ---

Не си единствената, Јанг е типични крило. Точно е дека може да игра и лево и десно, ама ни од блиску не ги решава проблемите што ги имаме во средниот ред, каде ни недостасува креативец.
Ама и да дојде како крило, најслаб би бил од сите што ги имаме (не го сметам Обертан, веќе го гледам него во друг клуб). Нема да е тој последно засилување за летово, ќе видите, ама сепак, зашто да трупаме. Освен па ако не сака Ферги да им ствара конкуренција на играчите, што е многу добар потег.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Ја смислам дека Цеск отприлика го е погодил составот сепак со САФ не се знае ништо

--- надополнето ---

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
De Gea medical done at Bridgewater Hospital in Manchester, where players have their medicals.

--- надополнето ---

Ravel Morrison case today, he pleaded guilty to charge of criminal damage & was fined £600. He denied assaulting girlf & charge dropped.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
De Gea medical done at Bridgewater Hospital in Manchester, where players have their medicals.

--- надополнето ---

Ravel Morrison case today, he pleaded guilty to charge of criminal damage & was fined £600. He denied assaulting girlf & charge dropped.
Џену, ајде давај ново инфо... не ми се чека веќе. Од кај ги копаш овие ? :) :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џену, ајде давај ново инфо... не ми се чека веќе. Од кај ги копаш овие ? :) :)
Следам луѓе што да речеме работат на ОТ, Керингтон, спортски агенти итн итн :) Ама и да го помине лекарскиов што и го поминал мислам многу нормално, после први јуни официјално :)

Joshua King has signed a new 2 year deal with Manchester United. To :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.823
Поени од реакции
5.629
дечки некој ако има да ми даде торентЌе од утамицата сношти?? барав барав бараав ама никаде не можев да начекам... тенЌју !!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Испратено по ПП.

Машко друштво, само да ви покажам што доаѓа со Де Геа во Манчестер. x)

Giggsy and Rooney, don't you even think about it :icon_lol:

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
дечки некој ако има да ми даде торентЌе од утамицата сношти?? барав барав бараав ама никаде не можев да начекам... тенЌју !!
Ајде ако мозе право и мене :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom