Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Д-а н-е з-н-а-е-т-е в-о к-о-ј р-а-с-а-д-н-и-к м-о-ж-а-м д-а н-а-ј-д-а-м т-р-е-в-а к-а-к-0 н-а О-л-д Т-р-а-ф-о-р-д-?

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
М-О-Ж-Е=Н-Е=Б-Е-Р-И=Г-А-Ј-Л-Е. Г-Л-ЕЈ=Р-У-Н-И=Д-А=Н-Е=С-И=И-Д-Е=Ќ-Е=Т-Р-Е-Б-А=Д-А=М-Е-Њ-А-Ш=Н-И-К.
с-е=м-о-л-а-м=д-а=н-е=с-и=о-д-и
Д-а н-е з-н-а-е-т-е в-о к-о-ј р-а-с-а-д-н-и-к м-о-ж-а-м д-а н-а-ј-д-а-м т-р-е-в-а к-а-к-0 н-а О-л-д Т-р-а-ф-о-р-д-?
и-м-а-ш=во=с-т-р-у-м-и-ц-а=к-в-а-л-и-т-е-т-н-о=с-е-м-е

Џену кога ќе прочита ќе не прати на одмор

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
В-о=п-а-р-к-о-в-и=и=з-е-л-е-н-и-л-о=с-а-м-о=н-е=б-а-р-а-ј=х-о-л-а-н-д-с-к-а=в-и-к-а-а-т=б-и-л-а=с-т-а-р-а=и=с-е=п-о-в-р-е-д-у-в-а-л-а.
--- надополнето: 16 мај 2013 во 12:40 ---
К-Е- О-С-Т-А-Н-Е- Б-Е -Р-У-Н-И,-Т-У-К-У- Д-А-Ј- Ф-Р-О-С-Е -Н-Е-К-А -К-А-Ж-Е К-О-Ј -Е -Ч-О-В-Е-К-О-Т -С-О- Ф-Е-Р-Г-И- -Н-А- С-Л-И-К-А-Т-А М-Н-О-Г-У -П-О-З-Н-А-Т-О- М-И -Л-И-Ч-И-

П-.С-. Д-А-Л-И-- Е -О-В-А -Н-О-В-О-З-Е-Л-А-Н-Д-С-К-И- -А-К-Ц-Е-Н-Т-?-
http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2012/Jan/duran-duran-singer-simon-le-bon-on-his-love-for-united.aspx

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
П-О-С-Е-Б-Н-А=Е=Т-А-А=Ш-А-М-П-И-О-Н-С-К-А=Н-Е-М-А=Д-А=Н-А-Ј-Д-Е-Ш! :D

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Јанузај ја доби наградата млад играч на годината?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.754
Поени од реакции
21.434
Се пензионираше и Дејвид Бекам. Играчот по кој почнав да навивам за Манчестер Јунајтед..
Фала ти за се и среќно во пензија :)
човекот кој можеше да биде легенда во Јунајтед но стана папучар ... другото е историја.

класичен пример за тоа што се случува откако ќе си отидете од јунајтед ... ќе плачете за да се вратите назад.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
човекот кој можеше да биде легенда во Јунајтед но стана папучар ... другото е историја.

класичен пример за тоа што се случува откако ќе си отидете од јунајтед ... ќе плачете за да се вратите назад.
Со изјави од типот : Јунајтед е мојот клуб, Секогаш ќе навивам и ќе го сакам Јунајтед итн. Ако беше така ќе останеше , немаше да заминит по пари и по умот од жена му.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Со изјави од типот : Јунајтед е мојот клуб, Секогаш ќе навивам и ќе го сакам Јунајтед итн. Ако беше така ќе останеше , немаше да заминит по пари и по умот од жена му.
конечно истомисленици. Благодарност за се што направил за клубов, знам дека е икона, го обожавав порано ама со тек на време сфаќам дека е премногу дволичен човек. Потоа виде дека направи грешка што си го направи животот модна писта и шеташе по држави ко африкански емигрант. Штета што секогаш фудбалот му беше во втор план, да му беше во прв, сега со Фергусон и Сколс ќе имаше испраќање од сништата.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

Грешка си Бекам не е крив што си отиде од Манчестер него Фергусон истото што го направи и со Japp Stam , дали сум ја единствен навивач на Манчестер кој не почнал да навива поради Бекам ?

I.N.S.I.D.E.R

FORZA JUVE & GGMU
Член од
17 јануари 2013
Мислења
45
Поени од реакции
73
Грешка си Бекам не е крив што си отиде од Манчестер него Фергусон истото што го направи и со Japp Stam , дали сум ја единствен навивач на Манчестер кој не почнал да навива поради Бекам ?
не си, не се замарам со овој Бекам толку,откако си отиде од Јунајтед не го гледав ич..;)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ја со Бекам никад не сум се ни замарал и кога беше во Манчестер и кога си отиде ми беше се едно скоро од сите играчи сум купувал дресови само од Бекам немам :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Јас само од Кикица имам т.е имав еве сега брат ми го носи јас утре или задутре идам да се подновам со нов дрес :D

Kajgana Shop

На врв Bottom