Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

П

Пепси_

Гостин
bekam e igraciste be samo 2 raboti vo isto vreme koga pravis nekade ke se isposeres,a moze i na 2te da se isposeres.

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Дел од последниот прес на САФ :place:http://www1.skysports.com/watch/video/sports/football/teams/manchester-united/8717472/fergie's-final-press-conference

Manchester United boss Sir Alex Ferguson looks ahead to 1500th and final game

"Sunday (the home game against Swansea) was amazing and the parade on Monday was unbelievable.

"I thought the scenes after the treble in 1999 couldn't be beaten but I think Monday probably did.

"I went home that night and got 10 hours sleep, I think for the first time in my life. Cathy (Ferguson's wife) kept coming up and I think she was checking if I was still alive. It was marvellous."

Ferguson was presented with a cake by the media in honour of the 26 years he has spent at Old Trafford and joked: "It's fully deserved.
"There have been some times when I have not agreed with what people have written and when you write positive things I tend to dismiss them.
"But I have never held a grudge. It is not my style."

Ferguson confirmed that Anders Lindegaard will start his final game as United boss and that Nemanja Vidic and Rio Ferdinand will be on the bench against West Brom.
"Anders will be in goal. I will play one or two younger players, and I want to play Jonny Evans and Phil Jones at centre-half because they are the future," he said.
"Nemanja and Rio will just have to make do with a place on the bench."
1500та утакмица ке му биде со вба:cuc::cuc::cuc::cuc:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Бекс,играчиште невидено во фудбалскиот свет,надвор од фудбалот жена невидена.
Згреши што си отиде од тука,верувам дека да останеше сега ќе имаше над 300 гола,одпосле виде што направи и почна да лиже гз ама касно беше.
За мене ќе остане играчиште пошто тоа и беше,ама ќе остане и една плачипичка пошто и тоа беше.
Нека му се среќни пенжн дејс па ако сака нека дојде во Мојс стафот:D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
Благодарност до Бекс за неговиот придонес за Јунајтед. Единствено тоа останува од наша страна кон него. Доколку имаше малце памет во главата ќе беше вистинска легенда на тимот, но и доколку не си заминеше немаше да постои причина Кристијано да дојде место него така да се си е на свое место. Според мене не треба да се вброи во легендите на Јунајтед зошто глупаво е да се реди во ист ред заедно со Бест, Гигси, Сколс, Невил, Чарлтон, Кантона и така натаму. Неблагодарно би било према вистинските легенди стварно тоа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.658
Поени од реакции
66.655
Кога Ферги го лупна со копачка по глава, останување во Јунајтед не беше опција...

Нека му е среќна пензијата, и фала му за сите убави моменти, за голот против Реал, за голот против Барса...
Најдобриот асистент на сите времиња во Премиер лигата ...

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Легенда ,Цар,Крал.....
Им вика занам зашо ракоплескате нема веќе забрани,бркање и сл. Ке имам што да го советувам Дејвид:pos::pos::pos:
Последен прес:place:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
тука ќе е, 2-3 реда погоре на стадионот. Глејте му ја прес конференцијата, прашуваат планови за летото а он вика ќе ме оперираат и морам да се спремам за сезоната, ќе почне :icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
"If Rooney thinks Manchester United will stop him from leaving then he is wrong.Many legends have played at Old Trafford and all of them have left the club but still the club remained successful.Goodluck to his future because there is future after Manchester United."

Eric Cantona on Wayne Rooney. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom