- Член од
- 13 февруари 2013
- Мислења
- 264
- Поени од реакции
- 248
Дај некој нека ми ја објасни дилемава ,водителкава што е у студио со играчиве и водителката на сцена е иста особа???
Не ги гледам наградиве не бев во можност, ќе ги спуштам од негде, пратам на Твитер, ама види тука за водителите на MUTVДај некој нека ми ја објасни дилемава ,водителкава што е у студио со играчиве и водителката на сцена е иста особа???
Оваа-што-го-поседуваа-тимот-пола-беше-постар-од-25-години.па прави разлика од користење еден состав и давање шанса на млади играчи. Евертон ги нема нашите финансии да има ростер од 30 квалитетни играчи и да си шалта состави како им текне. Сезонава се бореа за висок пласман секако дека ќе иде на сигурно.
Тоа дека не давал Мојс шанса на млади играчи е кинење зелени во најмала рака. Знаеш ли ти што значи фактот 11 унапредени играчи за 10 години? Затоа и е доведен всушност.
С-А-М-О-Ф-Е-Р-Г-И-З-Н-А-Е! А-К-О-С-А-К-А-Ф-Е-Р-Г-И-Д-А-О-С-Т-А-Н-Е-Р-У-Н-И-Ќ-Е-О-С-Т-А-Н-Е.д-а-л-и=р-у-н-и=ќ-е=п-о-т-п-и-ш-е=н-о-в=д-о-г-о-в-о-р=?
П-Е-Ј-А-Ч-Е-Т-И-П-О-Т. В-А-К-А-Г-Л-Е-Д-А-Ј-Ќ-И-Г-О-П-Е-Е-О-П-Е-Р-А-М-О-Ј-А-П-Р-Е-Т-П-О-С-Т-А-В-К-А.К-Е- О-С-Т-А-Н-Е- Б-Е -Р-У-Н-И,-Т-У-К-У- Д-А-Ј- Ф-Р-О-С-Е -Н-Е-К-А -К-А-Ж-Е К-О-Ј -Е -Ч-О-В-Е-К-О-Т -С-О- Ф-Е-Р-Г-И- -Н-А- С-Л-И-К-А-Т-А М-Н-О-Г-У -П-О-З-Н-А-Т-О- М-И -Л-И-Ч-И-
П-.С-. Д-А-Л-И-- Е -О-В-А -Н-О-В-О-З-Е-Л-А-Н-Д-С-К-И- -А-К-Ц-Е-Н-Т-?-