Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
Дај некој нека ми ја објасни дилемава ,водителкава што е у студио со играчиве и водителката на сцена е иста особа???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај некој нека ми ја објасни дилемава ,водителкава што е у студио со играчиве и водителката на сцена е иста особа???
Не ги гледам наградиве не бев во можност, ќе ги спуштам од негде, пратам на Твитер, ама види тука за водителите на MUTV

http://www.manutd.com/en/MUTV-New/Presenters-And-PunditsNew.aspx

доле ќе се лоадираат профилите
--- надополнето: 16 мај 2013 во 01:06 ---

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако имаше награда за најдушмански шут на годината гарант Рио ќе победеше со голот против Свонси.. :icon_lol::icon_lol:

Честитки за Керик инаку, за него ми е најмило пошто Бери и Хави Гарсија се подобри, нели?! :pos:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Не, Керик (а и многу други) е класа само под водство на САФ...Челски kids logic...

Јанужај вчера го фаќа смеа, трема, слабо англискиот а очите му истекоа по милфицата :D

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
Водителката Hayley MxQueen:love: Татко и е Гордон Меквин поранешен играч на Јунајтед. И оваа работеше едно време на MUTV ама SSN ни ја лапнаа исто ко Мартин Тајлер.

Член од
15 мај 2013
Мислења
4
Поени од реакции
3
па прави разлика од користење еден состав и давање шанса на млади играчи. Евертон ги нема нашите финансии да има ростер од 30 квалитетни играчи и да си шалта состави како им текне. Сезонава се бореа за висок пласман секако дека ќе иде на сигурно.

Тоа дека не давал Мојс шанса на млади играчи е кинење зелени во најмала рака. Знаеш ли ти што значи фактот 11 унапредени играчи за 10 години? Затоа и е доведен всушност.
Оваа-што-го-поседуваа-тимот-пола-беше-постар-од-25-години.
Да-претпоставиме-дека-ги-зеле-пред-10години,ама-не-е-така.Тогаш-твојата-терорија-отпаѓа-во-вода.
Но,како-што-кажав-беше-ограничен-со-буџетот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
д-а-л-и=р-у-н-и=ќ-е=п-о-т-п-и-ш-е=н-о-в=д-о-г-о-в-о-р=?

Член од
13 февруари 2013
Мислења
264
Поени од реакции
248
К-Е- О-С-Т-А-Н-Е- Б-Е -Р-У-Н-И,-Т-У-К-У- Д-А-Ј- Ф-Р-О-С-Е -Н-Е-К-А -К-А-Ж-Е К-О-Ј -Е -Ч-О-В-Е-К-О-Т -С-О- Ф-Е-Р-Г-И- -Н-А- С-Л-И-К-А-Т-А М-Н-О-Г-У -П-О-З-Н-А-Т-О- М-И -Л-И-Ч-И-

П-.С-. Д-А-Л-И-- Е -О-В-А -Н-О-В-О-З-Е-Л-А-Н-Д-С-К-И- -А-К-Ц-Е-Н-Т-?-

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
На сликата до Ферги е Симон Ле Бон, пе(ј)ачот на Дуран Дуран. Огромен фан на Јунајтед и скоро е присутен на сите натпревари дали на домашен дали на гостински терен.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
К-Е- О-С-Т-А-Н-Е- Б-Е -Р-У-Н-И,-Т-У-К-У- Д-А-Ј- Ф-Р-О-С-Е -Н-Е-К-А -К-А-Ж-Е К-О-Ј -Е -Ч-О-В-Е-К-О-Т -С-О- Ф-Е-Р-Г-И- -Н-А- С-Л-И-К-А-Т-А М-Н-О-Г-У -П-О-З-Н-А-Т-О- М-И -Л-И-Ч-И-

П-.С-. Д-А-Л-И-- Е -О-В-А -Н-О-В-О-З-Е-Л-А-Н-Д-С-К-И- -А-К-Ц-Е-Н-Т-?-
П-Е-Ј-А-Ч-Е-Т-И-П-О-Т. В-А-К-А-Г-Л-Е-Д-А-Ј-Ќ-И-Г-О-П-Е-Е-О-П-Е-Р-А-М-О-Ј-А-П-Р-Е-Т-П-О-С-Т-А-В-К-А.

П.С.-. П-О-Т-О-Ч-Н-О-М-А-О-Р-С-К-И-А-К-Ц-Е-Н-Т.

Г-Р-Е-Ш-Н-А-П-Р-Е-Т-П-О-С-Т-А-В-К-А-Ј-Б-Г. Н-Е-С-И-Т-Е-Д-Е-Б-Е-Л-И-П-Е-Е-Л-Е-О-П-Е-Р-А - :)

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.766
Поени од реакции
20.487
м-и-с-л-а-м=с-п-е-ј-с=т-р-е-б-а=д-а=б-и-д-е=з-н-а-к=з-а=е-д-н-а-к-в-о=''=''

Kajgana Shop

На врв Bottom