Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
За последниот меч против Блекпул дома сакам да ја имаме обезбедено титулата,и да го гледам двоецот во нападот, Ферги и О'Шеи човекот уште како напагач нема играно.:pos2:
Ферги поистурен ќе игра ,а Ошеј како втор напаѓач:pos:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
CHAMPIONEEEE CHAMPIONEEEEEEEE OH WEY OH WEY OH WEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WE'RE HERE ON YOUR FUCKING PERCH!!!!!!!!!

HISTORY IS MADE!!!!!!!!!!!!!
Фро, кај го најде ова сеа рикам ко копиљ ..... фала ви на сите ИСКРЕНИ фанови, сега кога шансите за малер се сведени на минимум, ви ветувам дека последната со Блекпул конечно и ја ќе се појавам кај и да се гледа

П.С. ако примате геријатрија, де :)

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
‎18 - Man Utd have now scored 18 headed goals in the Premier League this season, more than any other team.:baeh:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Ај млад си ... ама Ферги го има искуството, па ќе те замолам на овие страни да се воздржиш од критики КОН ЧОВЕКОТ СО БЛАГОРОДНИЧКА ТИТУЛА - SER ALEX FERGUSON. Од следната сезона има да ве кудам сите вас кои ќе се буните против одлуките на единствениот .. се знаете кои сте, доста бевте критикувани преку цела сезона. Сега ми е јасно зашто некои од ВИСТИНСКИТЕ фанови или ги нема или се поретко пишуваат .... СРАМ ДА ВИ Е, ТАКАНАРЕЧЕНИ ФАНОВИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД.
Ај малце се посра али нема везе. И не расипувај славје бе мајку му стара ок ? Бај д веј зборев за Валенсиа колку го тупи, а за Фергусон кажав дека би можел да го замени со некој друг.А од вакви како тебе преку куров веќе што се правиш навивач на Јунајтед и се живо и диво поштуеш во Јунајтед така? Не ти дошло некад да земеш да го испцуеш Фергусон кога Манчестер губел или не бил на ниво како што знае да игра а ? Ај преиспитај се па реплицирај !

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
На Челзи им покажавме кој е кој во Англија.Како прво ги тепавме во Комјунити Шилд.Второ: Ги исфрливме од ЛШ и Трето: Им ја зедовме титулата во Англија(koја им беше дадена на позајмица лани :baeh:).Од 5 натпревари ги поbедивме на 4 натпревари со гол разлика: 9 - 5 We are Simply the best. GLORY GLORY MAN UTD

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нека ви е честита титулата......:bravo:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Малце се посра али нема везе. И не расипувај славје бе мајку му стара ок ? Бај д веј зборев за Валенсиа колку го тупи, а за Фергусон кажав дека би можел да го замени со некој друг.А од вакви како тебе преку куров веќе што се правиш навивач на Јунајтед и се живо и диво поштуеш во Јунајтед така? Не ти дошло некад да земеш да го испцуеш Фергусон кога Манчестер губел или не бил на ниво како што знае да игра а ? Ај преиспитај се па реплицирај !
Уживај бато во моментот, а после ти преиспитај се ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дајте слика од банерот ...
"You told us to come back when we've won 18. WE ARE BACK AND WE ARE CELEBRATING 19."

--- надополнето ---

Ај малце се посра али нема везе. И не расипувај славје бе мајку му стара ок ? Бај д веј зборев за Валенсиа колку го тупи, а за Фергусон кажав дека би можел да го замени со некој друг.А од вакви како тебе преку куров веќе што се правиш навивач на Јунајтед и се живо и диво поштуеш во Јунајтед така? Не ти дошло некад да земеш да го испцуеш Фергусон кога Манчестер губел или не бил на ниво како што знае да игра а ? Ај преиспитај се па реплицирај !
Еве јас ќе ти кажам - никогаш. Грев ќе ми се пише ако го опцујам Ферги :) Можеби сум рекла кон играч ЛЕЛЕ БЕ ШТО ПРАИШ? ама никад не сум рекла да одиш у пичку матер или слична гадна пцовка затоа што сум спортист и знам дека секој може да има лош ден/период, но дека по дождот доаѓа сонце :smir:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Уживај бато во моментот, а после ти преиспитај се ;)
Се гледа дека си копиљ уште ама ај да не расипуваме сега забава молим те не замарај веќе! Поздрав

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Giggs has never been sent off when playing for Manchester United. :salut:
Честитки на сите фанови на Манчестер, а највеќе на Ферги, треба споменик да му подигнетe тамо и да се поклонувате секој ден .
До него еден помал споменик на Гигс.
Претходно пишав дека сте една класа послаби од Барса :kesa: sory
Али сепак сте послби.
Ферги полека но сигурно формира тим за во иднина и за неговиот наследник. Ви фали само еден екстра централен како Модрич и за 2-3 години ако се задржат останатите ќе биде жустро.
Честитки сосема заслужена титула.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
--- надополнето ---

[/COLOR]

Еве јас ќе ти кажам - никогаш. Грев ќе ми се пише ако го опцујам Ферги :) Можеби сум рекла кон играч ЛЕЛЕ БЕ ШТО ПРАИШ? ама никад не сум рекла да одиш у пичку матер или слична гадна пцовка затоа што сум спортист и знам дека секој може да има лош ден/период, но дека по дождот доаѓа сонце :smir:[/QUOTE]

Ако го прочита мојот прв пост јас нит го опцув Ферги туку реков само дека Валенсиа може да го замени со друг играч,а иначе и јас сум спортист така да знам како е да се има лош период верувај.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Честита нека ви е титулата, заслуживте :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom