Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
ЧЕСТИТИО ТИТУЛА ЃАВОЛЧИЊА:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: СЕР АЛЕКС НАЈДОБАР МЕНАЏЕР НА СИТЕ ВРЕМИЊА
:zver::costumed3:bravo::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.788
Поени од реакции
11.759
ЧЕСТИТО БРАЃИ МОИ ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ГИ ЈЕБИВМЕ СИТЕ МНОГУ СУМ СРЕЌЕН НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАЕМ КАЖЕТЕ МЕ ШТО ДА ПРАЕМ
ДА ГИ ЈЕБЕМ ЖЕНИТЕ НА ЧЕЛСИ ИЛИ СЕСТРИТЕ АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
:zver:

Титулата ќе ја прославуваме кај Блекбурн, или ќе се чуваме за последното коло? :)

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ајмоооо братеееееее

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:zver:

Титулата ќе ја прославуваме кај Блекбурн, или ќе се чуваме за последното коло? :)
Титулата се дава на последниот меч на домашен терен - против Блекпул :)

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Головите овде

Сер Рајан - Капитен Видич :devil2:
И моментот кога Руни го бакнува Вида на глава .. САКАМ ВЕ БРЕ :)

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
‎14 - Man Utd have now equalled Newcastle's Premier League record of 14 successive home wins.

Нека ни е честито 19та титула :pehar:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Честито рекордна титула Ѓаволи!

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.791
Поени од реакции
89.287
Сега имате една повеќе од Ливерпул така? П.С. Честито титула :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Дечко читај малце бе! Значи контра напад идат и ја тупи со дриблање ја успорува цела контра разбра сеа??? И да подобро Нани.
Ај млад си ... ама Ферги го има искуството, па ќе те замолам на овие страни да се воздржиш од критики КОН ЧОВЕКОТ СО БЛАГОРОДНИЧКА ТИТУЛА - SER ALEX FERGUSON. Од следната сезона има да ве кудам сите вас кои ќе се буните против одлуките на единствениот .. се знаете кои сте, доста бевте критикувани преку цела сезона. Сега ми е јасно зашто некои од ВИСТИНСКИТЕ фанови или ги нема или се поретко пишуваат .... СРАМ ДА ВИ Е, ТАКАНАРЕЧЕНИ ФАНОВИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД.

B

BooBojan

Гостин
За последниот меч против Блекпул дома сакам да ја имаме обезбедено титулата,и да го гледам двоецот во нападот, Ферги и О'Шеи човекот уште како напагач нема играно.:pos2:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
The awkward moment when Vidic has to show Torres how to score :salut:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Дајте слика од банерот ...
"You told us to come back when we've won 18. WE ARE BACK AND WE ARE CELEBRATING 19."

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
честито титула :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom