Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

M

mercenary

Гостин
Честитки момци и Џену, заслужена титула. И у ЛШ да ги тепате актерите & судиите.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Честитки, и да ги плеснете и каталонците на 28ми. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Premier League winning medals: Michael Owen 1-0 Steven Gerrard, Jamie Carragher, Rafa Benitez, Liverpool FC. Oh, and ickle Man city as well.

Против Арсенал Овен се квалификуваше за премиерлигашки медал, лет д гејмс бегин :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде ајде дабл краун :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Презадоволен сум од клубов.
Горд сум на на сите што го сочинуваат.
Парк денес беше на специјални дроги изгледа само за да му докаже на тој што го критикуваше пред утакмицат:pos2:
И повторно оштетени бевме од страна на судиите но коа ќе се реши нешто мора да се оствари нема што да ги спречи.
Честито титула,останете горди на клубот што и да се случи следните години.И среќен сум што сум стигнал да ги гледам Сир Гигс,Сир Ферги и компанија.Поздрав и се надевам дека и Барса ќе ги извадиме од филмот во кој што се влезени.
Честито титула уште еднаш.

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Братот на Фергусон на мечот Барса-Еспањол.

If United don't concede against Blackpool on 22 May, #mufc will have gone a whole league season without conceding a first-half goal at home.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Can Fergie be knighted twice? :pipi: Ова ќе биде 36ти голем трофеј за Сер Алекс, настрана големите подвизи што ги има направено со неговите екс клубови и постигнати успеси како играч.

Chicharito prayed before the match for God to give him a gift. Then, God sent him David Luiz :pos:

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/picturegalleries/8501391/Manchester-United-2-Chelsea-1-in-pics.html имате тука уште слики, запазете ја првава

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
NEWSFLASH: Ashley Cole is currently at a Manchester police station, accusing Antonio Valencia of raping him for 90 minutes

хахахахахаха

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.831
Поени од реакции
5.643
Our history, Our traditions, Our belief, Our courage, Our desire, Our hunger, Our glory....After winning 18 league Titles, we BELIEVE for the 19th !!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.800
Поени од реакции
21.527
Can Fergie be knighted twice? :pipi: Ова ќе биде 36ти голем трофеј за Сер Алекс, настрана големите подвизи што ги има направено со неговите екс клубови и постигнати успеси како играч.

Chicharito prayed before the match for God to give him a gift. Then, God sent him David Luiz :pos:

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/picturegalleries/8501391/Manchester-United-2-Chelsea-1-in-pics.html имате тука уште слики, запазете ја првава

Торескиња !!!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
NEWSFLASH: Ashley Cole is currently at a Manchester police station, accusing Antonio Valencia of raping him for 90 minutes

хахахахахаха
А тек реакцијата на Луиз, после голот на Чича - "It wasn't me, it wasn't me, it wasn't me" - на повторената снимка трипати го кажа ова према клупата :pos2:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А тек реакцијата на Луиз, после голот на Чича - "It wasn't me, it wasn't me, it wasn't me" - на повторената снимка трипати го кажа ова према клупата :pos2:
Леле да, ОМГ, тоа да им го кажеш на Видиќ и на Рио :ija:... Сигурно не бев јас што му ја пуштив на Чичарито.

Инаку еве ги гнидиве, ама ако, само нека го провоцираат Ферги :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom