Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.034
Поени од реакции
7.207
Алоооо КАКОВ МЕНАЏЕР САМО ИМАМЕ? Тој ни се поклонува на нас.... НИЕ треба да му се поклониме на него за сите овие работи, и да му се извиниме за сите пројадени гомна досега. FERGIE THE GREATEST!

:cuc:

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
ЧЕСТИТО БРАЃИ МОИ ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ГИ ЈЕБИВМЕ СИТЕ МНОГУ СУМ СРЕЌЕН НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАЕМ КАЖЕТЕ МЕ ШТО ДА ПРАЕМ
ДА ГИ ЈЕБЕМ ЖЕНИТЕ НА ЧЕЛСИ ИЛИ СЕСТРИТЕ АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.002
Поени од реакции
11.935
ЧЕСТИТО БРАЃИ МОИ ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ЧЕСТИТО ГИ ЈЕБИВМЕ СИТЕ МНОГУ СУМ СРЕЌЕН НЕ ЗНАМ ШТО ДА ПРАЕМ КАЖЕТЕ МЕ ШТО ДА ПРАЕМ
ДА ГИ ЈЕБЕМ ЖЕНИТЕ НА ЧЕЛСИ ИЛИ СЕСТРИТЕ АЈМООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
:icon_lol:
:pos: :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.034
Поени од реакции
7.207
Си кажа чоеко шо му лежи на душата :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честито титула и со среќа против Барселона. Поздрав.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^^^^Освежување за фан клубот :icon_lol:

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
:party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3::party3:

:angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3::angry3:

:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.155
Поени од реакции
1.757
Која чест ја имаме, човекот за којшто не постои поголем суперлатив во која било категорија ни се поклонува, на нас сите фанови на овој тим.Неможам да го замислам Јунајтед без него, уште од сега го колнам денот кога ќе си отиде.Незнам шо да кажам, секој коментар е сувишен.:cuc:

GLORY GLORY MAN UNITED и честито 19 титула ѓаволи!

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Страшно :vozbud: Нека ни е честито победата и само да ја официјализираме титулата во недела :drk: Парк ѕвериште, мотор во г'зот :) прекрасна игра и заслужена победа .. Глори Глори Ман Јунајтед

His name is Аlex Ferguson he's sitting on your perch, with a large shiny boot ready to kick LFC the f•ck off it.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.071
Поени од реакции
42.235
Уште на 28 да ја тепаат Барселона и се ќе биде совршено ! А утре Тетекс мора да победи !!!!!! :) :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
How on earth can you be the best winger for years then evolve your game to become the best central midfielder around? Giggs defies logic.

--- надополнето ---

Bizarrely, that was Ji-sung Park's first league appearance at Old Trafford since Boxing Day.

А прекрасно изигра :))

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
ЈЕБИ ЦАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАША ЈЕ ТИТУЛАТАААААААААААААААААААААААААААА ЧЕСТИТО НЕКА Е БРАЌААА! ЈЕБИ, ЈЕБИ!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
19каааааааааа, конечно го дочекав овој момент, горд сум што сум ФАН на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, НАЈТРОФЕНИОТ КЛУБ ВО АНГЛИЈА !!! :pehar:

Ферги ЦАР.

<3

Честито нека ни е титулата на сите фанови на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom