Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

CHAMPIONEEEE CHAMPIONEEEEEEEE OH WEY OH WEY OH WEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WE'RE HERE ON YOUR FUCKING PERCH!!!!!!!!!

HISTORY IS MADE!!!!!!!!!!!!!

captains_vidic_and_terry_shake_hands_before_kick_off.ashx

Hernandez_celebrates_with_Cech_in_background.ashx

Javier_Hernandez_roars_after_scoring_the_first_goal_against_Chelsea.ashx

Rooney_and_Hernandez_celebrate.ashx

Vidic_heads_in_the_second_goal.ashx

vidic%20and%20hernandez%20celebrate%20the%20second%20goal.ashx

vidic_punches_the_air_after_scoring.ashx

Ај и јас еднаш, се надевам не е проблем Џену? :)

Сега не можам да кажам ништо повеке отколку тоа дека сум ПРЕМНОГУ ГОРД!!!!!!!!! на овој ЈУНАЈТЕД!!!!!!!!!

captains_vidic_and_terry_shake_hands_before_kick_off.ashx

Hernandez_celebrates_with_Cech_in_background.ashx

Javier_Hernandez_roars_after_scoring_the_first_goal_against_Chelsea.ashx

Rooney_and_Hernandez_celebrate.ashx

Vidic_heads_in_the_second_goal.ashx

vidic%20and%20hernandez%20celebrate%20the%20second%20goal.ashx

vidic_punches_the_air_after_scoring.ashx

Ај и јас еднаш, се надевам не е проблем Џену? :)

Ма каков проблем што сакате прајте, бидете среќни што сте сведоци на вакви моменти, од 2000 година го чекам јас ова :)

Честито титула, последна да ви биде!

Честито 19-та титула, поздрав :)

ЧЕСТИТАМ ЃАВОЛИ,ПОКАЖАВМЕ КОЈ Е КОЈ ВО АНГЛИЈА!!!
ГГМУ! 11111111111111111111119999999999999999999999999999

Fergie: "We got a great start. It was a good team perfomance. Credit to the players, they deserved it. The fans helped us through the end.We do it all the time, take it right to the wire. The fans helped us. They were fantastic. Wayne could've scored 6 today"

http://www.goal.com/en-us/match/49098/man-utd-vs-chelsea/report

Ji-Sung Park MOM .. сосема заслужено , какви пасови имаше, одбрана не им даваше да дишат ... а и на крај незнам дали заприметивте како гигс ја нагази ... најискусниот ја зеде топката и го поведе Manchester United кон рекордната 19та титула !!!

Колку сум само горд на Манчестер Јунајтед денеска, и што сум сведок на создавањето на ваква историја...12 years in my heart, always making my days happier. We love you Manchester United :pehar::aplauz::party1:

eден од два :) ГАЗИ ГИ КОПИЛИЊАТА МАЈКАТА ДА ИМ ЈА ЕБАМ !!!!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !!!!

се гледаме на 28-ми во Лондон... и тогаш ќе се радуваме !!!

p.s. Ферги потписов шо го иам се оствари !! браво ЦАРЕ !!!

Алоооо КАКОВ МЕНАЏЕР САМО ИМАМЕ? Тој ни се поклонува на нас.... НИЕ треба да му се поклониме на него за сите овие работи, и да му се извиниме за сите пројадени гомна досега. FERGIE THE GREATEST!

1-7.jpg

3-4.jpg

ЧЕСИТО! ЧЕСТИТО! ЧЕСТИТОООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!

Пресреќен сум моментално!! Ги сакам сите до еден!! Титулата ќе почекам официјално да ја честитам! :):) Иако 99,9% е освоена.. Супер натпревар, супер игра, сосема заслужена победа.. Во прво ги направивме "бркни-искари", во второ малце поретпазливо, но пак создадовме неколку 100% шанси.. Можеше и повеќе, но и ова е доволно!

GLORY GLORY MAN UNITED!!! <3

ЕЈЈЈЈЈЈ ЧЕЛСИ КАДЕ СИ ЕЈЈЈЈЈЈЈ ЧЕЛСИ ДОЈДИ МАЛКУ :pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom