Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Говорам за неговото однесување на терен, как се однесува коо играа против послаб противник, а как против некој посериозен. Разбирам га неговата слобода, ама факт е оти он оште пробува, оште уче! Точно така, факт е оти секоја акција кренуваше од него и беше ного опасен, конкретен, ама ти викам, направи разлика со тие две утакмици, па кажи ми дали е играл исто. Ќе даде гол и самоуверен е, лета и за тва е лигав, оти не играа сериозно, как некни. Веќе коо кажуваш за Руни кажи и за Нани какви акции има уништено как некни таа со контрата, Руни сам напред, он си дава фор по десна страна, да помине играч и да тргне сам накај голо, имајќи го Руни. Таква контра цела утакмица немааме, он га уништи. И таа година јас сам тај шо најного јаде гомна за Руни, оти никој ништо не кажува за него, а да беше Бербатов на негово место, ќе играаше у Пирин веќе!
Зарем и ти секое утре стануваш на десна нога? Па човек е ете не му бил денот тие ДВЕ УТАКМИЦИ шо велиш ти..

--- надополнето ---

Глејзери го продаваат Јунајтед за 2,8 милијарди долари

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Само шутот со лева да го повежба малце.. Со десна мислам дека е попрецизен.. :) Повеќе му одговара да дрибли на десната страна, ама помалку да бие со лева.. (сеа даде неколку супер голови со лева, но исто така и триста пати има шутирано во 8ми ред.. :))

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Тој на утакмиците е како на тренинг, секој натпревар има по едно 5-6 шута со лева нога, е сега повеќето идат на стадионот на Сити ама има му*а и во секоја дадена ситуација распалува :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^^ Тој на утакмиците е како на тренинг, секој натпревар има по едно 5-6 шута со лева нога, е сега повеќето идат на стадионот на Сити ама има му*а и во секоја дадена ситуација распалува :icon_lol:
па сигурно дека ќе шутира , а не само подавање и на крајот некој да ја зезни и џабе цела работа (дриблање) на Нани по 2-3 ца ... Нека си шутне човекот си дава голчина ама некогаш и ја проигрува публиката.. :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Подава коо не треба, шутира коо треба да подаде. Не му бил дено? А трча как коњ. Некој неможе да ме разбере шо сакам да кажам, ама ај нека биде така как шо викате вие. Јас оште ќе га чекам таа моја бремена жена да се породе, па макар и 120 асистенции да направе...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Подава коо не треба, шутира коо треба да подаде. Не му бил дено? А трча как коњ. Некој неможе да ме разбере шо сакам да кажам, ама ај нека биде така как шо викате вие. Јас оште ќе га чекам таа моја бремена жена да се породе, па макар и 120 асистенции да направе...
Да речеме оти првата реченица ти е точна.. Искрено, според мене единствено тоа е (мал) недостаток кај Нани моментално.. Значи за дриблингот негов и брзината што ја поседува не сакам да зборувам, да го гледаш и да д***ш.. Јас се осеќав моќен кога го гледав како си игра мајтап со Забалета (конкретно за некни).. Е сеа, знае да претере некогаш.. На пример против Вила можеше да му ја пуште на Евра кој 99% даваше гол, ама ја опна и Фридел одбрани.. Како и да е, убаво е што има самодоверба, а на крај краева и Роналдо беше таков, така да искрено ептен верувам во Нани.. И стварно очекувам да израсне во лидер на тимот во наредните сезони..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не прекинуваат заебанциите :)

Last season, after 27 games, City were on 49 points. This season, after 27 games, City are on 49 points. Improvement?

Целото учество на Смолинг

Против Кроули сакам пак да игра Смолинг, со Фабио и Рафаел, Видиќ може да игра прво полувреме само. Во средината сакам да стартува Обертан + Морисон/Кинг и во нападот Овен.
Мора да се сфати ова озбилно. Има право Ферги кога вика дека екипите што доаѓаат од пониски рангови играат 50 до 60 минути бидејќи се мотивирани ама потоа се истоштуваат и класата испливува.
Затоа мора да се запне прво полувреме, да не ги сфатиме работите несериозно за да не ни се деси пак Егзетер или па најсвеж пример Ковентри од пред 2 сезони :)

--- надополнето ---

П.С. Се шпекулира за нов договор на Бербатов од 175,000 фунти неделно

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Стварно Крис изигра добар натпревар.. Не очекував вака ладнокрвно да игра на еден дерби натпревар.. Ептен пријатно ме изненади во саботата.. Само нека продолжи така..

П.С.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Стварно Крис изигра добар натпревар.. Не очекував вака ладнокрвно да игра на еден дерби натпревар.. Ептен пријатно ме изненади во саботата.. Само нека продолжи така..

П.С.
Хахаха, је*ем ти мини Фелаини :)))) Цар е детето... ќе го биде :)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
"We applaud Chelsea on winning the title. We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do."

- "Sir Alex Ferguson"
We sure will do it!

ПС:Уфф како ми се праи мерако!!!НЕобјасниво...Немам зборови.... Их либе дих Маn UTD!!! <3

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Маичките RED ARMY MACEDONIA на Олд Трафорд после голот на Руни на саботното дерби. Една од маичките кои ги испративме во сттранство во фан клубовите на Јунајтед со кои имаме блиска соработка. Веднаш под левата дланка на Руни ќе видите еден ќелав фан (Мик Блум) со маичката.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Маичките RED ARMY MACEDONIA на Олд Трафорд после голот на Руни на саботното дерби. Една од маичките кои ги испративме во сттранство во фан клубовите на Јунајтед со кои имаме блиска соработка. Веднаш под левата дланка на Руни ќе видите еден ќелав фан (Мик Блум) со маичката.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како амбасадори станавме, сегде пративме маици :devil3:

--- надополнето ---

"We applaud Chelsea on winning the title. We'll come back next year, that's exactly what Manchester United do."

- "Sir Alex Ferguson"
We sure will do it!

ПС:Уфф како ми се праи мерако!!!НЕобјасниво...Немам зборови.... Их либе дих Маn UTD!!! <3
Ахм, и после САФ не знаел да губи или плачко бил.

Kajgana Shop

На врв Bottom