Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.611
Луѓе де некој ако го најде тоа моментот кога Нани или незнам кој беше аут изведуваше, а Гигс застана пред него и овој од грбот на Гигс топката пак кај него.

G

Gray Foxx

Гостин
Коо ќе споредам утакмиците со Вулвс и Блекпул со таа денеска, за Нани можам само да кажам - ЛИГЛО! Да игра сериозно секоја утакмица как денеска Јунајтед ќе има дупло повеќе профит од него. Кој не ми верува, нека ги прегледа барем тие три утакмици и нека гледа колко различно се однесува Нани на них, колко га држе топката, колко оде на дриблинг, колко едноставно/комплицирано играа.
Голо на Руни... незнаеех дали да рипам или да се крстам. Збрках се на цело. Чудо! Видич прав капитен, најдобар денеска. Исто Гигс беше тај денеска шо го носеше Манчестер. За такви утакмици и инфаркт да добииш се исплаќа. :)
Ма дај човече не дупи! Жити се... Кој лигло кој бакрачи праиме муабет за фудбалер. Однесување ако ти дефинира фудбалер тогаш преиспитај се.
Факт е дека денеска се тргнуваше од Нани. Секоја опасна акција тргна од него. Руни путенцето а примеше топка го бараше Нани баш оти е лигло и за разлика од Руни и да згреши 2141 пати има муда уше еднаш да шутне во з редот. Ама една од тие испукани ке влезе...
Зашо никој Руни не го критикува... Па побогу само ја шо броев 4 ветувачки акции упропасти. Дури и пред да го дае голот ја упропасти акцијата ама благодарение на маестрото Сколс и "лиглото" Нани му дојде таа топка...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Јас против Кроли сакам да го видам Петручи заедно со Бебе. Играме на домашен терен и можеме да искочиме со резервите и Овен.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ма Погба сакам да го видам бе, време е веќе.

Инаку не смееме да ги потцениме и се деца да им пуштиме, сепак се работи за возрасни мажи ебаго. Се сеќава некој на Ексетер од пред 6-7 години? :)

B

Beck's

Гостин
duri sea izdvoiv vreme da vi cestitam pobeda,i normalno najveke odluciv da vi pisam zaradi golot na godinata,toa bese nesto neverovatno,najubav gol so sum go videl nekoas.Bravo za Rooney

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
◙ United vs City Post-Match Stats:-
◘ United:
• Total passes (415/534) in 90 minutes. 78%.
• Carrick (6/6) in 12 minutes. 100%. 0.5 passes per minute.
• Scholes (53/62) in 78 minutes. 86%. 0.68 passes per minute.
• Fletcher (46/54) in 90 minutes. 85%. 0.51 passes per minute.
• Anderson (23/30) in 67 minutes. 77%. 0.34 passes per minute.

◘ United:
• Shots On target (5/11).
• Blocked (1/11).
• Off target (5/11).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United look certain to be the first Premier League club to break the £100million ($160million) barrier for commercial revenue alone.
Even if United do not get to the £100million mark this year, it is only a matter of time before they make it, emphasising just how popular the club remains as it pushes towards a record 19th league championship.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
I told the players to go home and have a drink. They should be disappointed by the result, not the performance. We are very close to United now, very close.'

Ова е веќе капакот на сите патетики што искочија од кај комшииве. Прво викаа дека се над нас, по поразов ропаков вика дека се блиску до нас, што не е ни точно. Go home and have a drink :pos2: кога Јунајтед ќе загуби Манчо хердрајер тритмент следува а не Содома и Гомора забава.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Еееее сега, немој така, па они се стварно блиску .... на некои 7-8 километри од нас се, кога паѓа гол на Трафорд си се радуваат и они :pos2:.

Шала на страна, ама освен тренериве што се од Англија / Шкотска, ниеден друг не е реален у изјавите. Дури и дедо наш знае да изјави дека сме биле слабички, а го води најакиот тим во Англија. Ама тоа ти е, искомплексирани талијани / шпанци и остала братија ;).

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ма дај човече не дупи! Жити се... Кој лигло кој бакрачи праиме муабет за фудбалер. Однесување ако ти дефинира фудбалер тогаш преиспитај се.
Факт е дека денеска се тргнуваше од Нани. Секоја опасна акција тргна од него. Руни путенцето а примеше топка го бараше Нани баш оти е лигло и за разлика од Руни и да згреши 2141 пати има муда уше еднаш да шутне во з редот. Ама една од тие испукани ке влезе...
Зашо никој Руни не го критикува... Па побогу само ја шо броев 4 ветувачки акции упропасти. Дури и пред да го дае голот ја упропасти акцијата ама благодарение на маестрото Сколс и "лиглото" Нани му дојде таа топка...
Говорам за неговото однесување на терен, как се однесува коо играа против послаб противник, а как против некој посериозен. Разбирам га неговата слобода, ама факт е оти он оште пробува, оште уче! Точно така, факт е оти секоја акција кренуваше од него и беше ного опасен, конкретен, ама ти викам, направи разлика со тие две утакмици, па кажи ми дали е играл исто. Ќе даде гол и самоуверен е, лета и за тва е лигав, оти не играа сериозно, как некни. Веќе коо кажуваш за Руни кажи и за Нани какви акции има уништено как некни таа со контрата, Руни сам напред, он си дава фор по десна страна, да помине играч и да тргне сам накај голо, имајќи го Руни. Таква контра цела утакмица немааме, он га уништи. И таа година јас сам тај шо најного јаде гомна за Руни, оти никој ништо не кажува за него, а да беше Бербатов на негово место, ќе играаше у Пирин веќе!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.888
Поени од реакции
11.608
ZZanchy бато, нека ти текне Роналдо како арогантно копиле беше....епа овој е поголемо, ама и за поголеми пари ќе се шитне :icon_mrgr
A дека уште не го достигнал максимумот, тоа е точно...но сепак, без таков играч во екипа сме понекреативни каде каде...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И храбар е Нани премногу, сам презема иницијатива, тоа е добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom