Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дадовме гол и почнавме пак шабански да играме. Си прават Галата шанси, затоа мора да им брцнеме уште еден и да се намали притисокот!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Тера сеа управи, ама Сопкестот ми го заебале преги па неможам на HD да глеам :(.. Ај второто ќе се гледа сеа, од првото ништо не видов, дури ни голот..

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Првите 15 минути - Јунајтед лани до пред повредата на Клеверли, следните 30 минути - United ever since...Дефинитивно имаме среќа што резултатот не е израмнет, не можам да сфатам ќе поведеме играме добро и одеднаш скроз пуштаме гас и дозволуваме да не надиграат. Одбраната ни е дефинитвно проблем на мечов, посебно тоа се однесува на Евра :facepalm:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Првите 15 минути - Јунајтед лани до пред повредата на Клеверли, следните 30 минути - United ever since...Дефинитивно имаме среќа што резултатот не е израмнет, не можам да сфатам ќе поведеме играме добро и одеднаш скроз пуштаме гас и дозволуваме да не надиграат. Одбраната ни е дефинитвно проблем на мечов, посебно тоа се однесува на Евра :facepalm:
За тоа другата Битнер ќе си игра :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765
Ilumious де кажи што е финтата што не сака да ми отвори Sop Castot.. Го избришав, инсталирав оново, џабееее..

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Ми се свиѓа како го почнаа второво полувреме ...само да не се опуштат како во прво... КАГАВА ВЛАДЕЕ :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Што е со пеналиве бе ?????? Аман.. Од кога позастана и ја знаев дека таму ќе шутне...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.705
Поени од реакции
11.523
У пичку материну веќе со овие пеналите... веќе кога свират пенали за нас повеќе се нервирам, отколку што се радувам.
Ебем им левите нози...

Kajgana Shop

На врв Bottom