Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А колку плата би требало да има според тебе најдобриот стрелец во Премиер Лигата?

не верувам дека би му дале точно 220,000, ама да му се понудат под 180,000 и срамота е. Ако не е спремен стариот на вакво нешто, немаше ни да тргне по него, сигурно и од нашата управа не очекуваат да им игра за кило семки.

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
А колку плата би требало да има според тебе најдобриот стрелец во Премиер Лигата?

не верувам дека би му дале точно 220,000, ама да му се понудат под 180,000 и срамота е. Ако не е спремен стариот на вакво нешто, немаше ни да тргне по него, сигурно и од нашата управа не очекуваат да им игра за кило семки.
Што ако е најдобар стрелец ко има 28 и оди кон 29 години а бара да биде најплатен во клубот, а иначе јас искрено многу сакам да дојди Ван Перси и не сум против ама не верувам дека Фергусон ќе му даде толку пари

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што ако е најдобар стрелец ко има 28 и оди кон 29 години а бара да биде најплатен во клубот, а иначе јас искрено многу сакам да дојди Ван Перси и не сум против ама не верувам дека Фергусон ќе му даде толку пари
Не верувај на весниците, истите тие весници ломотеа дека Ешли Јанг барал и бил на 150,000 неделно а всушност на 100,000 е. Нема врска возраста со договорот, Рио имаше 29 кога доби милионерски договор. Глупо е сеа да го бараме најдобриот стрелец во ПЛ и да му понудиме некоја мизерна плата.

Иако пак ќе напоменам додека не донесат лев бек ќе го рачунам трансфер периодов за неисполнет.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Would love to know who we are signing etc but sadly twitterverse I am like all of you out there...not in the know of who we are signing!

We(players)do not have inside info on New signings so anyone asking me about new signings is wasting their time. we get nervous/excited too!

Rio na Twitter

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.156
Поени од реакции
23.298
А и Томчета не е лош.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:30 ---
Двете стативи ги погоди, нема среќа малиот. :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Гигс и Клевз најдобри, за цела репрезентација играат

G

Gray Foxx

Гостин
Ако не си навивач на Јунајтед(прав навивач) нема да можеш да разбереш!
Инаку за мене распоредот е и повеќе од правилен ;)
Е сеа ме заеба пер. :icon_mrgr:
Арно е шо има прави навивачи као вас. :D
Иначе како оди концептов пробуам да ти го замислам, ти ми тврдиш дека децата помалце ќе ги сакаш од клуб со кој ти немаш никаква поврзаност освен тоа дека им зголемуеш продажба.
Тажно дјуд, ептен тажно. Или па лицемерно.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:47 ---
а всушност на 100,000 е
Ешли Јанг Ешли Јанг. Ешли Јанг. Ешли Јанг. Ешли Јанг. Ешли Јанг.

:eek:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е сеа ме заеба пер. :icon_mrgr:
Арно е шо има прави навивачи као вас. :D
Иначе како оди концептов пробуам да ти го замислам, ти ми тврдиш дека децата помалце ќе ги сакаш од клуб со кој ти немаш никаква поврзаност освен тоа дека им зголемуеш продажба.
Тажно дјуд, ептен тажно. Или па лицемерно.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 21:47 ---

Ешли Јанг Ешли Јанг. Ешли Јанг. Ешли Јанг. Ешли Јанг. Ешли Јанг.

:eek:
Не ме цитирај мене пеер, цитирај ја цурата што викаше не сме праеле скапи трансфери и аналогно на тоа не сме давале високи плати на играчи :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Lucas: But now I focus on selection. After that, I address my future. At the moment, I am Sao Paulo player and focused on Olympics. I do not want to worry about it. But if it's out now, will happen. I'm quiet because I am still very young. After you finish the Olympics, will decide​
Хехе познато?​

Kajgana Shop

На врв Bottom