Игра за Бенфика ти па многу скептичен човек си ако не е познат играч не значи дека не е добар.Koj e пак сега Витсел? Од каде овие ги ваѓаат бе?
Ограничен си бил ти бе.....Koj e пак сега Витсел? Од каде овие ги ваѓаат бе?
Витсел е кока кола за мутињо,не озбилно добар играч е,зар мора да биде некое познато име со пренапумпана цена?Koj e пак сега Витсел? Од каде овие ги ваѓаат бе?
Јеби га скептик сум за овие што ми немат фатено окоИгра за Бенфика ти па многу скептичен човек си ако не е познат играч не значи дека не е добар.
У право си и ти, само Јунајтед ги гледам и паралелно нивните противници, ама поготово Јунајтед ги гледамОграничен си бил ти бе.....
Овој Лукас Моура е многу голем талент ама овие од Сао Паоло многу му кренале цена ,а и ние сме добро покриени на позиците на кој тој игра.Ok e ova Witselov ama koljac e, da ne ispadne da pauzira sekoi 10 meca radi kartoni.
Nego sea citam, t.e. dzirnav zaso od rabota ne mi otvora nekoi strani , SAF navodno pratil delegacija da pregovara za transferot na Lucas Moura. Brazilcive ic ne gi sakam, pogotovo vo Anglija, kade po godina dve gi fakaat detski bolesti. Ne mi gi spomnuvajte Rafael i Fabio, tie se familijarni i pribrani luge, so nivnite si ziveat tuka.
Drzi voda ova za Moura zosto uste vo mart, april toj agentot negov kaza deka od klubov go iskontaktirale za moznost za transfer.
Da. Sezonata ja zapocnuvame vo prvoto kolo vo ponedelnickiot terminОстајте тоа, денес почнаа нашите со тренинг?
Слики што поскоро да ставиш!!Da. Sezonata ja zapocnuvame vo prvoto kolo vo ponedelnickiot termin
Само ова не, колку ружно ќе изгледа е просто неверојатно. Супер си е Aon а и AIG си беше топ само ова да не се деси.Reports in Spain suggest that betting company Bwin will take over as United shirt sponsorship from 2013/14. Aon deal runs till 2014