Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Фрајерс исто ко Погба ќе си оди најверојатно но исто и тој зашто е под 21 година ќе мора компензација, така да ние бараме 4 милиони фунти но Тотенхем нуди само 2 па изгледа ќе биде подолг процесот.

Рафаел е во репрезентацијата на Бразил за ОИ и има големи шанси да биде прв избор бидејќи конкуренцијата за десен бек не е толку голема и нема подобар избор од него.

Лингард и Ларнел Кол во интервју кажуваат дека се спремни да одат на позајмица после турава и да се стекнат со искуство за следната сезона да бидат поспремни за првиот тим. Најверојатно на Ларнел Кол ќе му биде понуден и нов договор да не се случи нешто слично ко со Погба и Фрајерс.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
And there's no link to it just yet, but #mufc have tabled a £20m bid for Joao Moutinho. Porto want something around £26m.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
And there's no link to it just yet, but #mufc have tabled a £20m bid for Joao Moutinho. Porto want something around £26m.
Значи сериозно се заинтересирани за Мутињо мислам дека ќе биде нешто од оваа работа. Иако можеби е подобро Витсел да го земеме зато што е помлад ама и Жоао не е лош, добар играч е.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ne vredi tolku Mutinjo ama ne znam nasive so koj pamet ponudile 20 miliona koga Mutinjo od Sporting mislam go kupija prvicno za 16-18, kade so toj pamet, koja zarabotka ke ja imaat Porto... Zatoa baraat poveke.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ne vredi tolku Mutinjo ama ne znam nasive so koj pamet ponudile 20 miliona koga Mutinjo od Sporting mislam go kupija prvicno za 16-18, kade so toj pamet, koja zarabotka ke ja imaat Porto... Zatoa baraat poveke.
Ја како да имам прочитано дека околу 10 милиона го купија од Спортинг и затоа сега дупло бараат за него..
Инаку да знаел стариот на времето Нани и Мутињо у пакет за 30 милиони и готово, а он се полета за Андерсон, дури мислам и поскапо од Нани го плати, тален ипол беше тогаш Андо.. :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
типот е невидена дупка ....

Нас ни треба ваков

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
типот е невидена дупка ....

Нас ни треба ваков
За овој читав Бенфика барале 20 милиони, а и заинтересирани биле и за Андерсон така да за 10 милиони + Андерсон би можеле да го земеме.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Luge alo, Benfica e ova, B E N F I C A, 20-25 + Anderson, a i kolku mislite deka vredi igrac sto igra samo 2-3 meseca u sezonata?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Ја сум за уште една шанса да му се даде на Андерсон! Има талент у него добо игра кога не е повреден! Само да не с еповредува ќе стане клучна алка на средината на теренот! А ако с еповреди пак нека го шитка! :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ја сум за уште една шанса да му се даде на Андерсон! Има талент у него добо игра кога не е повреден! Само да не с еповредува ќе стане клучна алка на средината на теренот! А ако с еповреди пак нека го шитка! :D
И пак да ни земат титула во 90 друга мин.... :свиркам:
И да ни ги наклат за зимница 4-5 парчиња :P
И да водиме маки за 2ро место во групата во ЛШ...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
И пак да ни земат титула во 90 друга мин.... :свиркам:
И да ни ги наклат за зимница 4-5 парчиња :P
И да водиме маки за 2ро место во групата во ЛШ...
А што му фалеше на Андерсон на почеток на сезона коа се клеверли растураа на средина на терен? Се повредија двајцата и отиде све у пропаст..

B

BooBojan

Гостин
Ако сака старото и магаре нека ставе да игра на средина,само сакам Јунајтед да игра убав фудбал,да освоиме ПЛ,у ЛШ да можеме да им парираме на Барселона,Реал,Баерн(можда и да ја освоиме).
Па кој сака нека го купи,нека игра со срце.Оти ние сме најголем клуб!!Јунајтед секогаш мора да биде во врвот!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А што му фалеше на Андерсон на почеток на сезона коа се клеверли растураа на средина на терен? Се повредија двајцата и отиде све у пропаст..
Растураат,но проблемот е што СЕ ПОВРЕДУВА(АТ)!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Растураат,но проблемот е што СЕ ПОВРЕДУВА(АТ)!
Е откај знаеш за Клеверли, прва сезона го гледаш у тим. Што праиме ако следна сезона изигра 50 натпревари? Не смее да се носи заклучок по само една сезона. Руни во изминативе години ги скрши двете стапала по еднаш, еднаш го заеба зглобот, еднаш лигаментот и еднаш коленото му изгледаше ко Титаник пред тонење, парче. Па еве го на 26-7 години игра по цели сезони. Млад е Клеверли, физички беше преслаб првата сезона, еве сега кажува самиот а и гледаме по слики дека му помогнало идењето во теретана и станал поцврст физички. Со годините и телото само ќе станува поцврсто и поцврсто.
Проблемот кај Андерсон е што не гледам(е) никаков прогрес кај него а и нема време да се види зошто ќе се повреди пак и паузирај два месеца.

Него мислам дека ова е клучното зошто им фатил око Мутињо

Mainly a central midfielder, he can also operate as a holding or attacking midfielder, and on either flank.

Сестраноста.

Kajgana Shop

На врв Bottom