Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Koj e пак сега Витсел? Од каде овие ги ваѓаат бе? :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ok e ova Witselov ama koljac e, da ne ispadne da pauzira sekoi 10 meca radi kartoni.

Nego sea citam, t.e. dzirnav zaso od rabota ne mi otvora nekoi strani :D , SAF navodno pratil delegacija da pregovara za transferot na Lucas Moura. Brazilcive ic ne gi sakam, pogotovo vo Anglija, kade po godina dve gi fakaat detski bolesti. Ne mi gi spomnuvajte Rafael i Fabio, tie se familijarni i pribrani luge, so nivnite si ziveat tuka.
Drzi voda ova za Moura zosto uste vo mart, april toj agentot negov kaza deka od klubov go iskontaktirale za moznost za transfer.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
6 играчи потпишале професионални договори со клубот, зборам за играчи од младинскиот состав. Тие играчи се Пјерлуиџи Гољини, Тајлер Блекет, Лук МекКалох, Лук Хендри, Том Лоренс и помладиот брат на Метју Џејмс кој направи трансфер ова лето во Лестер од кај нас. Брат му Рис Џејмс бил на трајл кај нас и потпишал професинален договор.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Koj e пак сега Витсел? Од каде овие ги ваѓаат бе? :facepalm:
Витсел е кока кола за мутињо:D,не озбилно добар играч е,зар мора да биде некое познато име со пренапумпана цена?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Игра за Бенфика ти па многу скептичен човек си ако не е познат играч не значи дека не е добар.
Јеби га скептик сум за овие што ми немат фатено око
Ограничен си бил ти бе.....
:facepalm:
У право си и ти, само Јунајтед ги гледам :D и паралелно нивните противници, ама поготово Јунајтед ги гледам

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Da , podobar e Witsel ama ako Mutinjo si go imaa proceneto na 30 miliona, ovoj Benfica na 40 minimum. Btw, ovoj e toj so mu ja skrsi nogata na Defour.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Ok e ova Witselov ama koljac e, da ne ispadne da pauzira sekoi 10 meca radi kartoni.

Nego sea citam, t.e. dzirnav zaso od rabota ne mi otvora nekoi strani :D , SAF navodno pratil delegacija da pregovara za transferot na Lucas Moura. Brazilcive ic ne gi sakam, pogotovo vo Anglija, kade po godina dve gi fakaat detski bolesti. Ne mi gi spomnuvajte Rafael i Fabio, tie se familijarni i pribrani luge, so nivnite si ziveat tuka.
Drzi voda ova za Moura zosto uste vo mart, april toj agentot negov kaza deka od klubov go iskontaktirale za moznost za transfer.
Овој Лукас Моура е многу голем талент ама овие од Сао Паоло многу му кренале цена ,а и ние сме добро покриени на позиците на кој тој игра.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Остајте тоа, денес почнаа нашите со тренинг?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Reports in Spain suggest that betting company Bwin will take over as United shirt sponsorship from 2013/14. Aon deal runs till 2014

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Reports in Spain suggest that betting company Bwin will take over as United shirt sponsorship from 2013/14. Aon deal runs till 2014
Само ова не, колку ружно ќе изгледа е просто неверојатно. Супер си е Aon а и AIG си беше топ само ова да не се деси.

Kajgana Shop

На врв Bottom