Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Снајдер не вреди 10 милиона сега. Плус на тој човек јас мислам дека веќе не му се ни игра фудбал, така ми делува.

Инаку, за тоа што го праќаат Фабио на позајмица, прочитав една теорија која можеби држи вода. Работата е што Фабио иако е лев бек по природа, сепак е деснак. На левата страна од теренот, освен Гигс и Евра немаме никој левак. Јанг и Нани кои играат на тие позиции се деснаци кои често се уфрлаат по средината. Е сега, најверојатно на САФ му треба некој што е левак за да може да нафрла. Од таму најверојатно е дојдена желбата да се инвестира во Гаитан (левак) а Фабио да оди на позајмица затоа што е деснак а на десната бековска позиција го имаме Рафаел како и Џонс и Смолинг кои можат да пополнат.
Затоа и мислев дека Еванс наредната сезона ќе преземе како лев бек затоа што е левак а САФ ќе бара некој да доставува центаршутеви во противничкиот шеснаесетник.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Вил Кин ќе биде играчиште.. Прав шпиц, таков каков што ни треба моментално.. Се надевам дека полека полека ќе почне да добива шанси од Ферги во првиот тим.. (Веќе има 1 настап во ПЛ со Виган мислам)..

Иначе лани бев за доаѓање на Снајдер.. Сега сум против.. Не знам кога му беше последен натпревар за Интер, 90% од сезоната е повреден... Ќе нема никаква фајда од него.. Освен за 10 милиони ако не сакат да го дадат :D.. Иначе, 40?? Мало морген...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Нц, левак е :)

What's the name of Ashley Young's favorite web site? Tumblr.

Нема шанси ова, деснак е 110%. Мислам приметливо е по играта, погледни го со која нога смирува топка и со која нога води топка, ептееен ретко сум го видел да игра со лева. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Нема шанси ова, деснак е 110%. Мислам приметливо е по играта, погледни го со која нога смирува топка и со која нога води топка, ептееен ретко сум го видел да игра со лева. :)
Хм, што знам, кога играше лев бек против Челзи лани последните 15 минути и на пријателските приметив дека форсира со лева ама можеби ја форсира левата кога игра на бековската позиција. Не го имам видено како игра за С. Ирска чим викате дека и таму играл како лев бек. Искрено баш, немам приметено со која нога игра, ај еве против Евертон ќе приметам :)
Ако е роден деснак ондак ме радува што може да игра добро со двете нозе.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ги гледав дуелите на С.Ирска со Србија и лево играше Џони, маста му ја извади на Красич.. :icon_lol:
Инаку деснак е, ама скоро исто добро игра и со лева..

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Абе вие заебете тоа Еванс лев бек. Нека си игра Централен и крај. Десно ќе ги имаме Џонс и Рафаел чат пат и Смолинг. Само нешо шо ни треба да се купи лев бек и покриени ќе бидеме на сите позиции во одбраната! Фабио ако иде на позајмица ќе се стекне со поголемо иксуство и после ќе си има загарантирано место во првиот тим, а Евра ќе има с епомала улога во тимот.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
А шо бидна со Сисоко ? Нели тој ви беше таман лев бек, до вчера со него го составувте тимот, денеска го заборавивте па Еванс лев бек го однесовте.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе и Керик е деснак, па дава голови со лева, Нани такоџе има бомба шут со лева :)
Роналдо исто.. Стариов очигледно форсира да се игра со двете нозе што е многу паметно и добро, само никако Валенсија да го навикне, единствениот негов хендикеп :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Не му требаат на валенсија две нозе за да биде јак ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А шо бидна со Сисоко ? Нели тој ви беше таман лев бек, до вчера со него го составувте тимот, денеска го заборавивте па Еванс лев бек го однесовте.
Дали мене слепило ме фатило, или само си измислуваш за ова? :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom